طرز تهیه شربت بار برای بامیه، زولبیا، گوش فیل، باقلوا و کیک بدون شکرک

14,711 بازدید
بیشتر
آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
سلام، توی این ویدیو براتون آموزش شربت بار رو گذاشتم، اگه تمام نکاتی رو که گفتم رعایت کنین، یه شربت براق و بدون شکرک میتونین داشت ...
سلام، توی این ویدیو براتون آموزش شربت بار رو گذاشتم، اگه تمام نکاتی رو که گفتم رعایت کنین، یه شربت براق و بدون شکرک میتونین داشته باشین. مواد لازم: شکر ۲ لیوان یا ۴۰۰ گرم آب ۱ لیوان یا ۲۰۰ گرم جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری گلاب ۴ قاشق غذاخوری هل ۳ عدد زعفران سابیده شده ¼ قاشق چایخوری گلوکز ۱ قاشق غذاخوری (اگه نداشتین نریزین، قابل حذفه، فقط برای براق شدن شربته) طرز تهیه به همراه نکات: ابتدا قابلمه رو روی حرارت میگذاریم و یک لیوان آب و شکر رو به همراه جوش شیرین اضافه میکنیم. در این مرحله شعله باید خیلی ملایم باشه. به هیچ عنوان از قاشق استفاده نکنید و شکر رو هم نزنید. شکر خودبخود باید توی آب حل بشه و اگه قاشق بزنید مطمئن باشید که شربت شکرک می زنه. این مرحله برای من حدودا ۲۰ دقیقه طول کشید. اگه دیدید وسط قابلمه شکرش حل شده و اطرافش باقی مونده، با یک قاشق چوبی به آرامی و بدون اینکه به اطراف و دیواره قابلمه بخوره شکرها رو از دور قابلمه به قسمت وسط هدایت کنید. خیلی دقت کنید قاشق به دیواره برخورد نکنه چون باعث شکرک زدن میشه و حتما قاشق چوبی باشه چون قاشق فلزی هم باعث میشه شربت شکرک بزنه. وقتی شکرها کاملا حل شد، ابتدا گلاب رو اضافه می کنیم و هم نمی زنیم و بعد زعفران و هل رو اضافه میکنیم. در همین مرحله هم یک قاشق غذاخوری گلوکز رو اضافه کرده و دقت کنید به هیچ عنوان قاشق فلزی رو وارد قابلمه نکنید.حالا با قاشق چوبی؛ طوری که به دیواره ها نخوره، آروم همش میزنیم. و میگذاریم با شعله خیلی ملایم حدود ۵ دقیق بجوشه. زمانی که شهد داره می جوشه، هر ۲ تا ۳ دقیقه یک بار قلم موی آشپزی رو به آبلیمو آغشته میکنیم و به اطراف قابلمه میکشیم و کاملا اطراف رو پاک می کنیم. این کار باعث جلوگیری از شکرک زدن میشه. برای اینکه ببینیم شربت قوام اومده با یک قاشق چوبی مقداری از شهد رو برمی داریم و داخل ظرفی میریزیم و ظرف رو میچرخونیم اگه شهد نچرخید و ثابت موند، نشانه قوامه. و راه دوم اینکه شهد رو با انگشت تست میکنیم اگه بین دو انگشت حالت کشدار داشت، یعنی اینکه شربت قوام اومده. بعد از خنک شدن باید حالت عسل روان داشته باشه و زمانی که می خوایم زولبیا یا بامیه رو بریزیم باید دمای ولرم رو به سردی داشته باشه یا اینکه در حالت کلی میشه گفت به دمای محیط برسه. نوش جان

همه توضیحات ...