طرز تهیه شیرینی باسلوق گردویی بازاری

971 بازدید
بیشتر
cookingmarmar
cookingmarmar
مرحله اول در ابتدای کار درون یک ظرف مناسب پودر ژلاتین را اضافه می کنیم، سپس آب سرد را درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم بافت ژلا ...
مرحله اول در ابتدای کار درون یک ظرف مناسب پودر ژلاتین را اضافه می کنیم، سپس آب سرد را درون آن می ریزیم و اجازه می دهیم بافت ژلاتین شنی شود. مرحله دوم حالا نشاسته را به همراه آب درون کاسه می ریزیم، سپس مخلوط می کنیم و وانیل را به همراه پودر هل به نشاسته اضافه می کنیم، سپس مخلوط می کنیم و تابه روی حرارت ملایم قرار می دهیم. مرحله سوم در ادامه به مدت 45 دقیقه مخلوط نشاسته را به صورت مداوم هم می زنیم تا به غلظت مطلوب برسد و جمع شود(نشاسته از خامی در بیاد). مرحله چهارم حالا شکر را به همراه گلاب به مخلوط نشاسته اضافه می کنیم، سپس خوب هم می زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شود. در ادامه پودر ژلاتین را درون تابه حاوی نشاسته اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا مواد شفاف شوند. مرحله پنجم در این مرحله کره را به مخلوط نشاسته اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم تا کره ذوب شود. در ادامه گلوکز مایع را برای شفافیت و کشسانی بیشتر به مخلوط نشاسته اضافه می کنیم و مجددا هم میزنیم تا مواد ترکیب شوند. مرحله ششم حالا وقتی باسلوق همانند حلوا جمع شد، آن را از روی حرارت بر می داریم و اجازه می دهیم کاملا خنک شود. مرحله هفتم پودر نارگیل را درون کاسه می ریزیم، سپس به اندازه دلخواه از مایع برداشته و درون پودر نارگیل میغلطانیم مرحله هشتم حالا یک چهارم گردو را برو روی آن قرار داده و در ظرف می چینیم. مرحله نهم در نهایت باسلوق ها را به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا خودشان را بگیرند.

همه توضیحات ...