شیرینی بهشتی ،شیرینی سنتی ایرانی،شیرینی چای ایرانی
شیرینی بهشتی،کوکی بهشتی،کوکی چای
پودر قند ۱۵۰ گرم
روغن نیمه جامد ۱۵۰ گرم
وانیل یا هل ½ ق.چ
با دور تند ۵ دقیقه بزنید
روغن مایع ۴۰ گرم
آرد ۲۵۰ گرم
خمیر را داخل قیف ریخته
مقداری کاکائو به بقیه خمیر افزوده
از کنجد و تخم خرفه برای روی شیرینی ها استفاده می شود
در فر از قبل با ۱۷۵° گرم شده برای ۱۲-۱۵ دقیقه
شیرینی ها را بعد از سرد شدن از سینی بردارید
همه توضیحات ...