آموزش حلوا کاسه شیرازی:یکی از حلواهای پرطرفدار و معروف شیراز

1,363 بازدید
بیشتر
eli.dey
سلام عزیزان اینم حلوا کاسه شیرازی کاملا به سبک قنادی و پزندگی ها در شیراز اما خیلی خیلی خوشمزه و لذیذتر قول میدم که اگر یکبار ...
سلام عزیزان اینم حلوا کاسه شیرازی کاملا به سبک قنادی و پزندگی ها در شیراز اما خیلی خیلی خوشمزه و لذیذتر قول میدم که اگر یکبار امتحانش کنی عاشقش میشی پس حتما سیوش که تو اولین فرصت درستش کنی و با لایک ️و کامنت بهم انرژی و انگیزه بده آموزش های بیشتر در کانال یوتیوب ما به آدرس: https://youtube.com/@Elichef یا در پیج اینستاگرام ما به آدرس: eli.dey@ موادلازم: آردسفید: ۱۰۰گرم. آرد برنج: ۱۰۰ گرم روغن جامد: ۱۰۰گرم. روغن مایع: ۱۰۰گرم تخم مرغ بزرگ :یک عدد یا دو دونه کوچک جوهرلیمو: نوک قاشق. گلاب: ۱۵۰گرم نشاسته ذرت: ۲۰گرم. زعفران: یک قاشق غذاخوری شکر:. ۳۰۰گرم. آب:. ۳۰۰گرم نکات مهم: تخم مرغ قابل حذف هستش نگران نباشید اصلا بوی تخم مرغ نمیده میزان کشش آبخوری آردها متفاوته ممکن هستش تمام شهد مصرف نشه پس لطفا به یکباره شهد رو اضافه نکنید مدت نگهداری حلوا در محیط عادی سه روز و در یخچال طولانی تر هست و حتما روی حلوا رو بپوشانید که روی حلوا خشک نشه دیزاین حلوا کاملا سلیقه ایه شما میتونید به هر روشی که دوست دارید در هر ظرفی و شکلی دیزاین کنید و خیلی حلوای نرم و لطیفی هستش که براحتی با ماسوره میشه کار کرد و دیزاین کرد

همه توضیحات ...