طرز تهیه شیرینی نان خامه ای با تمام نکات

54,366 بازدید
بیشتر
آشپزی با سمیه
آشپزی با سمیه
سلام از شیرینی های پر طرفدار و دوست داشتنی که خونگیش سه سوته تموم میشه مواد لازم: تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد آب یک پیمانه(۲۰۰ میلی لیتر) ...
سلام از شیرینی های پر طرفدار و دوست داشتنی که خونگیش سه سوته تموم میشه مواد لازم: تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد آب یک پیمانه(۲۰۰ میلی لیتر) آرد سفید یک پیمانه (۱۲۵ گرم) کره ۵۰ گرم شكر یک قاشق غذاخوری وانیل نصف قاشق چایخوری بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری خامه فرم گرفته تقریبا ۲۰۰ گرم آب و شکر و کره رو داخل قابلمه ای ریختم و روی حرارت قرار دادم هم زدم لحظه ای که شروع به قل زدن کرد و میخواست بجوشه ، بلافاصله آرد الک شده رو بهش اضافه کردم و هم زدم به این مرحله میگن داغ زدن که مهمترین قسمت نون خامه ای هستش و به صورت یه تیکه مثل حلوا یه جای قابلمه جمع شد ، مدام خمیر رو باز و جمع کردم حدودا ۷ تا ۱۰ دقیقه زمان میبره، از روی حرارت برداشتم و خمیر رو توی ظرف دیگه قرار دادم تا از دما بیفته. تخم مرغها رو داخل کاسه ای شکستم، حالا به خمیر که نه گرم هست و نه خیلی سرد ۳ تا از تخم مرغها رو اضافه کردم و هم زدم، بعد وانیل و بیکینگ پودر رو ریختم و کمی هم زدم. اگر دیدید که خمیر کمی سفت هست، میتونید یک تخم مرغ دیگه رو هم بزنید و کم کم تا جایی که احتیاج هست به خمیر اضافه کنید. این خمیر خیلی کشدار است . خمیر رو داخل قیف ریختم. سینی فر رو کاغذ روغنی انداختم و با فاصله پایپ کردم( سایز شیرینی بستگی به علاقه خودتون داره). سینی رو توی فر از پیش گرم شده با دما ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه قرار دادم. بعد از اینکه نونها کمی خنک شد ، از سینی خارجش کردم . نون ها رو با خامه فرم گرفته توسط قیف پر کردم. نکات : تعداد برای من بین ۲۰ تا ۲۵ عدد شد بستگی داره که در چه سایزی بزرگ و یا کوچیک درست کنید که من کوچک درست کردم . این نون رو میتونین با انواع سالاد و الویه و حلوا هم پر کنین من از خامه قنادی استفاده کردم به این صورت که خامه قنادی رو از فریزر بیرون آوردم و وقتی کمی نرم شد اول با دور کند همزن ۳ ، ۴ دقیقه زدم و بعد دور همزن رو تند کردم و ۳ ، ۴ دقیقه زدم . بدون فر تا حالا درست نکردم داخل فر دست ساز فکر کنم بشه ، در مورد دستگاههای دیگه درجه و تایم اطلاع ندارم .

همه توضیحات ...