آموزش ماقوت مشهدی ایده ماه رمضان
2 هزار بار بازدید -
3 ماه پیش
-
#ماقوت_مشهدی
#ایده_افطار
#ایده_رمضان
مواد لازم:
#ماقوت_مشهدی
#ایده_افطار
#ایده_رمضان
مواد لازم:
نشاسته گل ۲ ق غ سر پر
شکر ۴ ق غ
آب ۲ لیوان
زعفران غلیظ ۳ ق چ
خلال بادام ۳ ق غ
گلاب ۱/۳ لیوان
خلال بادام ،گل محمدی برای تزئین
طرز تهیه:
خلال بادام را داخل گلاب بخیسانید.
نشاسته را با نصف لیوان آب مخلوط کنید و بهم بزنید تا نشاسته داخل آب ،حل بشه.
۱ و نیم لیوان آب را داخل قابلمه بریزید.روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.سپس مخلوط آب و نشاسته را اضافه کنید.با حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقيقه مدام بهم بزنید تا غلیظ بشه.
بعداز ۱۰ دقیقه ،زعفران ،شکر و مخلوط گلاب و بادام را اضافه کنید.
توجه داشته باشید که وقتی غلظت ماقوت ،مثل ماست همزده شد،شکر بریزید.
چون وقتی در ابتدا شکر بریزید،آب میندازه و قوام نمیاد.
بعد از ۵ دقیقه ،گاز را خاموش کنید.
ماقوت را در ظرف سرو بریزید و با خلال بادام یا پسته و پودر گل محمدی تزئین کنید.
وقتی ماقوت سرد بشه،سفت تر هم میشه.
نوش جان
لینک کانال تلگرامی ما
https://t.me/ashpazibanarges20
لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس
http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20
عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک
https://www.seevid.ir/c/ashpazinarges1017
برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین
https://www.aparat.com/ashpazinarges
دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید
https://rubika.ir/ashpazinarges20
3 ماه پیش
در تاریخ 1403/01/05 منتشر شده
است.
2,099
بـار بازدید شده