آموزش ماقوت مشهدی ایده ماه رمضان

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
2 هزار بار بازدید - 3 ماه پیش - #ماقوت_مشهدی #ایده_افطار #ایده_رمضان مواد لازم:
#ماقوت_مشهدی #ایده_افطار #ایده_رمضان مواد لازم: نشاسته گل ۲ ق غ سر پر شکر ۴ ق غ آب ۲ لیوان زعفران غلیظ ۳ ق چ خلال بادام ۳ ق غ گلاب ۱/۳ لیوان خلال بادام ،گل محمدی برای تزئین طرز تهیه: خلال بادام را داخل گلاب بخیسانید. نشاسته را با نصف لیوان آب مخلوط کنید و بهم بزنید تا نشاسته داخل آب ،حل بشه. ۱ و نیم لیوان آب را داخل قابلمه بریزید.روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.سپس مخلوط آب و نشاسته را اضافه کنید.با حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقيقه مدام بهم بزنید تا غلیظ بشه. بعداز ۱۰ دقیقه ،زعفران ،شکر و مخلوط گلاب و بادام را اضافه کنید. توجه داشته باشید که وقتی غلظت ماقوت ،مثل ماست همزده شد،شکر بریزید. چون وقتی در ابتدا شکر بریزید،آب میندازه و قوام نمیاد. بعد از ۵ دقیقه ،گاز را خاموش کنید. ماقوت را در ظرف سرو بریزید و با خلال بادام یا پسته و پودر گل محمدی تزئین کنید. وقتی ماقوت سرد بشه،سفت تر هم میشه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://www.seevid.ir/c/ashpazinarges1017 برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20‌
3 ماه پیش در تاریخ 1403/01/05 منتشر شده است.
2,099 بـار بازدید شده
... بیشتر