آموزش پخت کیک مربایی
فر را با دمای 175 درجه سانتی گراد روشن کنید.
تخم مرغ ها را در کاسه با هم زن دستی یا برقی هم بزنید. آب و روغن را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. پودر کیک را اضافه کنید و مواد را دوباره مخلوط کنید. یادتان باشد که بعد از اضافه کردن پودرکیک باید مواد را با دست هم بزنید و از هم زن برقی استفاده نکنید. کف ظرف فر را چرب کنید و نصف مواد را در آن بریزید. یک لایه مربا روی مواد بریزید و بقیه مواد کیک را روی آن اضافه کنید.
کیک را 40 دقیقه در فر بپزید و بعد از سرد شدن با خاک قند و توت فرنگی تزیین کنید.
همه توضیحات ...