طرز تهیه شامی پوک/شامی لپه(کتلت لپه) بسیار خوشمزه باتمام نکات

آشپزی ساجده
آشپزی ساجده
سلام دوستان امروز با آموزش غذایی فوق العاده خوشمزه و لذیذ وسبک وآسان در خدمتتونم میتونید این غذا را برای مهمانی ها یا دور همی ها ...
سلام دوستان امروز با آموزش غذایی فوق العاده خوشمزه و لذیذ وسبک وآسان در خدمتتونم میتونید این غذا را برای مهمانی ها یا دور همی ها برای شام یا ساندویچ درست کنید واز خوردنش لذت ببرید . چند نکته چرا شامی وامیره: ۱_یا موادتون داغ بوده پوره کردید. ۲_یا ورز دادن کافی نبوده. ۳_یا تخم مرغ کم بوده . (اگر در زمان ورز دادن شامی چسبندگی مواد کم بود میتونید تخم مرغ دوم را اضافه کنید البته اگر سایز تخم مرغ اول کوچک باشه نیاز به تخم مرغ دوم هستش وگرنه به ۱عدد چسبندگی مواد به اندازه هستش). ۴_یا مواد شامی نیاز به استراحت بیشتری در یخچال داشته. میتونید مواد را به مدت ۲تا۲۴ساعت در یخچال استراحت بدید. حتما شامی ها را در روغن داغ داغ سرخ کنید. تمام نکات مرحله به مرحله در ویدیو توضیح داده شده حتما ویدیو رو تا آخر ببینید. ممنون میشم ویدیو رو لایک کنید به کانال من بپیوندید زنگوله رو هم بزنید تا هر وقت ویدیو جدید گذاشتم باخبربشید. #کتلت_لپه#شامی_لپه#شامی#شامی_کباب#شامی_پوک_رشتی#غذای_نونی#شامی_رشتی#غذای_سریع#آشپزی_ایرانی

همه توضیحات ...