آموزش تیرامیسو

Cooking_goli
Cooking_goli
بیسکویت لیدی فینگر به مقدار لازم پنیر ماسکارپونه یا لبنه یا ویلی یک بسته خامه قنادی یک بسته (حدودا 700گرم ) قهوه فوری سه قاشق ...
بیسکویت لیدی فینگر به مقدار لازم پنیر ماسکارپونه یا لبنه یا ویلی یک بسته خامه قنادی یک بسته (حدودا 700گرم ) قهوه فوری سه قاشق شکر 1ق غ خ آب جوش یک لیوان پودر کاکائو برای روی دسر ابتدا خامه قنادی را فرم بدید( آموزش خامه فرم گرفته در هایلایت بعد از اینکه فرم گرفت پنیر خامه ای رو هم اضافه و یکی دو دقیقه دیگه هم بزنید) حالا قهوه فوری و شکر را داخل آب جوش بریزید و بیسکویت ها را درون قهوه بزنید و در قالب بچینید و روی آن از مخلوط خامه و پنیر بریزید این کار را تا دو ردیف و نسبت به قالب تان تکرار کنید در آخر روی خامه پودر کاکائو الک کنید و به مدت ۲ تا ۳ ساعت درون یخچال بگذارید و بعد مصرف کنید از هر نوع ظرف و قالبی میتونید استفاده کنید و ب ترتیبی ک در کلیپ دیدید در ظرف دلخواه لایه لایه بزنید میتونید مابین لایه ها از میوه خرد شده دلخواه ،مغزها و یا شکلات چیپسی استفاده کنید ظرف پیرکس ظروف تک نفره من از قالب کمربندی استفاده کردم

همه توضیحات ...