طرز تهیه کوکی کشمش و گردو با تمام نکات

آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
4.1 هزار بار بازدید - 7 ماه پیش - #کوکی_کشمش_و_گردو مواد لازم: آرد سفید
#کوکی_کشمش_و_گردو مواد لازم: آرد سفید قنادی ۱ لیوان پودرقند یا پودر شکر نصف ليوان بیکینگ پودر نصف ق چ نمک نوک ق چ تخم مرغ ۱ عدد وانیل نوک قاشق چایی خوری دارچین  نصف قاشق چایی خوری کره ی هم دمای محیط  ۳۰ گرم گردوی خرد شده نصف لیوان کشمش پلویی نصف لیوان آرد سفید ۱ ق غ برای مخلوط کردن با گردو و کشمش شیر دو قاشق غذا خوری روغن مایع نصف قاشق غذا خوری طرز تهیه: پودر قند و کره را باهم مخلوط کنید.تخم مرغ ،وانیل و پودر دارچین اضافه کنیدو بهم بزنید تا سبک بشه.روغن و شیر بریزید و کمی بهم بزنید. آرد،بکینگ پودر و نمک بریزید و کم کم بهم بزنید تا مواد با هم یکدست بشه.زیادی بهم نزنید تا خمیر به روغن نیفته. گردوی خرد شده و کشمش را با یک قاشق آرد مخلوط کنید تا داخل کوکی ته نشین نشوند.به مایه کوکی اضافه کنید و مخلوط کنید.مایه کوکی را به مدت نیم ساعت داخل یخچال بزارید. بعد از نیم ساعت ،دستتان را کمی چرب کنید و به اندازه یک گردوی درشت از مایه بردارید .توی دستتان گرد کنید و داخل سینی بچینید.من از سینی گالوانیزه به سایز ۳۰ در ۴۰ استفاده کردم و کف سینی کاغذروغنی نزاشتم و چرب نکردم.اما اگر از سینی مخصوص فر استفاده می‌کنید حتما کاغذروغنی بزارید. در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه بپزید. بعد از پخت،کمی گریل را روشن کنید تا روی کوکی رنگ بگیره. نوش جان
7 ماه پیش در تاریخ 1402/09/03 منتشر شده است.
4,129 بـار بازدید شده
... بیشتر