طرز تهیه پفیلا با سه طعم ( پنیری،کچاپی،سرکه ای)/آموزش تهیه پفیلای خانگی

آشپز رنگی
آشپز رنگی
مواد لازم ذرت خام نمک روغن پودر پنیر،پودر کچاپ،پودر سرکه نکته: پودر ها را میتوان از عطاری تهیه کنید. ابتدا قابلمه را روی حرارت ب ...
مواد لازم ذرت خام نمک روغن پودر پنیر،پودر کچاپ،پودر سرکه نکته: پودر ها را میتوان از عطاری تهیه کنید. ابتدا قابلمه را روی حرارت بگذارید و روغن بریزید تا داغ شود نمک و ذرت را اضافه کنید و قابلمه را تکان دهید و در قابلمه را بگذارید و حرارت رو به بالا باشد و ذرت ها شروع به باز شدن می کنند و تا زمانی که ذرتها کامل باز نشده در قابلمه را باز نکنید چون ذرت ها به بیرون می پرد.پس از اینکه کامل باز شد حرارت را خاموش کنید و داغ داخل سه ظرف منتقل کنید و پودر کچاپ و پنیر و سرکه ای را اضافه کنید و هم بزنید سپس نوش جان کنید. نکته:این پودرها کمی نمکی هستند پس از نمک کمتری استفاده کنید.

همه توضیحات ...