قیمه نذری/خورشت قیمه خوشمزه/طرز تهیه خورش قیمه مجلسی

آشپزی با نارسیس(فالو=فالو)
آشپزی با نارسیس(فالو=فالو)
خورش قیمه از غذاهای آشپزی ایرانی است. این خورشت در میان ایرانیان و عراقی‌ها غذایی پرطرفدار است و برای پخت آن از رب گوجه فرن ...
خورش قیمه از غذاهای آشپزی ایرانی است. این خورشت در میان ایرانیان و عراقی‌ها غذایی پرطرفدار است و برای پخت آن از رب گوجه فرنگی و پیاز سرخ شده، لپه، گوشت قرمز، سیب زمینی به همراه لیموی خشک (لیمو عمانی) به عنوان طعم دهنده استفاده می‌شود. ادویه‌ای که معمولاً در اواخر زمان طبخ به آن اضافه می‌شود دارچین است، برای دادن عطر ویژه به آن مقداری هل و گلاب می‌توان اضافه کرد. خورش قیمه به همراه پلو سرو می‌شود. خورشت قیمه بسیار پرطرفدار است و به عنوان غذای مهمانی ها و مجالس از آن ستفاد می شود قیمه را می توان با سیب زمینی سرخ کرده یا با بادمجان سرخ کرده درست کرد همچنین در برخی مناسبت‌های مذهبی در کشور ایران نیز به عنوان نذری تهیه و توزیع می‌شود. قدمت خورشت قیمه به درستی مشخص نیست. بنابر فرهنگ دهخدا واژه قیمه از ترکی به معنای گوشت تکه شده ریشه گرفته‌است. شاردن که در دوره صفوی به ایران سفر کرده‌است از خورشت قیمه نام می‌برد. همچنین نادر میرزا قاجارقیمه را شاهنشاه خورشت و مربوط به دوره ساسانی می‌داند برای تهیه خورشت قیمه برای 4 نفر لپه برای هر نفر دو قاشق غذاخوری گوشت 300 گرم پیاز یک عدد متوسط سیب زمینی 2 عدد متوسط لیمو عمانی 4 عدد نمک فلفل زردچوبه به میزان کافی رب گوجه فرنگی 2 قاشق چوب دارچین 2 عدد مواد لازم برای بوی خوش غذا چوب دارچین یک عدد پودر زعفران نوک قاشق چای خوری زنجبیل تازه یک تیکه کوچک گل محمدی 2 عدد گلاب دو قاشق غذاخوری هل 3 عدد

همه توضیحات ...