نان ترکی بازلاما

negaapps
negaapps
نان ترکی بازلاما ١۶٠میلی لیتر شیر گرم ١۶٠ میلی لیتر آب گرم ١٠ گرم مخمر خشک فوری ١٠ گرم شکر را باهم مخلوط میکنیم و هم میزنیم. و ب ...
نان ترکی بازلاما ١۶٠میلی لیتر شیر گرم ١۶٠ میلی لیتر آب گرم ١٠ گرم مخمر خشک فوری ١٠ گرم شکر را باهم مخلوط میکنیم و هم میزنیم. و به آن ۵٠٠ گرم آرد ساده اضافه میکنیم در مرحله بعد ٨ گرم نمک میریزیم و خوب مواد را ورز می دهیم تا آماده شود. ١٨ گرم یا ٣ قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کرده و دوباره ورز می دهیم. در مرحله بعد خمیر را در دمای ٣۶_۴٠ درجه سانتیگراد به مدت ٢.٣ ساعت میگذاریم تا استراحت کند. خمیر آماده شده را برمی‌داریم و به ۶ قسمت تقسیم میکنیم. هر قسمت را ورز می دهیم و پهن میکنیم و آن هارا در تابه داغ میپزیم. و اجازه می‌دهیم سرد شوند در مرحله بعد کره بدون نمک را ذوب میکنیم و روی نان ها میزنیم. و فلفل قرمز خرد شده و جعفری خرد شده را روی آن ميریزیم. نان ما حاضره  نوش جان کنید

همه توضیحات ...