نان ترکی بازلاما
نان ترکی بازلاما
١۶٠میلی لیتر شیر گرم
١۶٠ میلی لیتر آب گرم
١٠ گرم مخمر خشک فوری
١٠ گرم شکر
را باهم مخلوط میکنیم و هم میزنیم.
و به آن ۵٠٠ گرم آرد ساده اضافه میکنیم
در مرحله بعد ٨ گرم نمک میریزیم و خوب مواد را ورز می دهیم تا آماده شود.
١٨ گرم یا ٣ قاشق غذاخوری روغن زیتون اضافه کرده و دوباره ورز می دهیم.
در مرحله بعد خمیر را در دمای ٣۶_۴٠ درجه سانتیگراد به مدت ٢.٣ ساعت میگذاریم تا استراحت کند.
خمیر آماده شده را برمیداریم و به ۶ قسمت تقسیم میکنیم.
هر قسمت را ورز می دهیم و پهن میکنیم و آن هارا در تابه داغ میپزیم.
و اجازه میدهیم سرد شوند
در مرحله بعد کره بدون نمک را ذوب میکنیم و روی نان ها میزنیم.
و فلفل قرمز خرد شده و جعفری خرد شده را روی آن ميریزیم.
نان ما حاضره نوش جان کنید
همه توضیحات ...