آموزش باسلوق گردویی
#باسلوق_گردویی
مواد لازم :
آب ۲ و ۱/۴ لیوان
نشاسته گل ۱ لیوان سر پر
شکر یک ونیم لیوان
گلاب نصف لیوان
ژلاتین ۲ ق غ
گلوکز ۲ ق غ
جوهر لیمو نوک قاشق چاي خوري
روغن مایع ۱/۴ ( یا ۵۰ گرم کره)
وانیل نصف قاشق چاي خوري
طرز تهيه :
ابتدا نشاسته را در یک لیوان آب ریخته و حداقل ۱۰ دقیقه صبر میکنیم تا نشاسته حل بشه سپس آن را از صافی رد میکنیم تا ناخالصی نداشته باشد.
یک لیوان آب را با شکر مخلوط می کنیم و روی حرارت کم می گذاریم و به محض اینکه شکر ها حل شد جوهر لیمو را اضافه میکنیم و سپس نشاسته اب شده را اضافه کرده و مرتب با قاشق چوبی هم میزنیم باید صبور باشید و مرتب هم بزنید تا نشاسته کاملا پخته بشه و بوی خامی نشاسته کاملا از بین برود.
پودر ژلاتین را با یک چهارم پیمانه آب سرد مخلوط کرده و چند دقیقه صبر میکنیم تا دانه های ژلاتین شکفته شوند سپس آن را رو بخار کتری بن ماری میکنیم. وقتی نشاسته غلیظ شد ژلاتین و گلوکز را اضافه میکنیم و کمی که خودش را گرفت کره و گلاب را اضافه می کنیم و در آخر وانیل و پودر هل را اضافه میکنیم وقتی که باسلوق شفاف شد و حالت حلوا به خودش گرفت شعله رو خاموش می کنیم.
برای تزیین باسلوق:
در یک ظرف گود ۱۰۰ گرم پودر نارگیل ریخته و حفره ای ایجاد کنید و مغز گردو را که نصف کردید از پشت داخل حفره بگذارید و بعد با کمک قیف یا قاشق باسلوق را روی گردوها قیف زده و پودر نارگیل را کاملا روی ان بپاشید و سپس با دست گرد کنید بعد از آماده شدن باسلوق ها را در یخچال بگذارید تا سفت بشه.
#باسلوق_گردویی #باسلوق_خونگی #باسلوق #باسلوق_یل
همه توضیحات ...