روش تهیه شیرینی ناپلئونی به سبک قنادی

781 بازدید
بیشتر
چاشنی
چاشنی
خمیر هزارلای منجمد را بدون باز کردن بسته بندی یخ زدایی کنید.  فر گازی را با دمای C  180-200 روشن نمایید. خمیر یخ زدایی ...
خمیر هزارلای منجمد را بدون باز کردن بسته بندی یخ زدایی کنید.  فر گازی را با دمای C  180-200 روشن نمایید. خمیر یخ زدایی شده را باز کرده و به دلخواه شکل دهید و به همراه کاغذ روغنی به سینی فر منتقل کنید. سینی را در طبقه وسط فر که از قبل گرم شده قرار داده و زمان پخت را تنظیم نمایید. زمان پخت برای شیرینی‌های کوچک مانند ناپلئونی، حدود 20-30 دقیقه می باشد (یا تا زمانی که روی خمیرها کاملا طلایی شوند). برای درست کردن در فر برقی 5 دقیقه اول 200 درجه و سپس 15 دقیقه با دمای 160 درجه می باشد. شیرینی ها را از وسط به دو لایه تقسیم کنید و میان لایه هارا با خامه قنادی پر کنید. روی لایه بالایی را با خامه و خورده شیرینی ها و پودر قند، پر کنید

همه توضیحات ...