طرز تهیه قطاب شیرینی سنتی و اصیل خوشمزه. به سبک خوشمزه
قطاب شیرینی سنتی و اصیل خوشمزه. به سبک خوشمزه
آرد. ۶۰۰گرم( ۶لیوان حدود)
مایع خمیر. ۱ق غ
آب یا شیرگرم ۱,لیوان
ماست ۲ق غ
تخم مرغ. ۱عدد
نمک. نوک ق چ
گردویا نارگیل ۴۰گرم
شکر ۵۰گرم
دارچین. ۱ق م
پودر هل. یک سوم ق چ
وانیل. نوک ق چ
روغن جهت سرخ کردن
پودر شکر. بمیزان لازم
http://khoshmaze2020.blogfa.com
همه توضیحات ...