طرز تهیه کروسان در منزل

4,350 بازدید
بیشتر
کلاسـدونی
کلاسـدونی
کروسان شیرینی، نان چی بگیم بهتره ؟ خوشمزه جذاب که قطعا با رعایت یه سری نکات به نتیجه بسیار خوبی میرسید . قطعا به تمرین و تکرار ...
کروسان شیرینی، نان چی بگیم بهتره ؟ خوشمزه جذاب که قطعا با رعایت یه سری نکات به نتیجه بسیار خوبی میرسید . قطعا به تمرین و تکرار نیاز داره پس توقع نداشته باشید بار اولی که دست به خمیرش زدید معجزه بشه ! خمیرهای لایه ای جز دسته اموزشهای پیشرفته محسوب میشن ولی سعی کردم خیلی ساده اموزشش رو بزارم تا دیگه کم تجربه ترین افراد در پخت نان هم بتونن درستش کنن نکات -وردنه باید سنگین و مناسب باشه. -دمای خمیر و اریستو کروسان باید پایین باشه، هردو سرد باشن . -آریستو چیست؟ چربی جامد یا کره پخت نانهای صنعتی هست ، اریستو کروسان همون کره مخصوص این کار هست . -خمیر کروسان نباید خیلی لطیف و پر رطوبت باشه . -استراحت نهایی خمیر مهمه ! -کیفیت آرد مصرفی بشدت مهمه . -خود رسپی خمیر هم مهمه ولی من با رسپی های مختلف امتحان کردم ، باز بیشتر از همه کیفیت آرد توی هرسه مدلی که امتحان کردم بنظرم تاثیر گذارتر بود. -جنس و سنگینی وردنه خیلی موثره. مواد لازم - آرد. ۳۳۰ گ بهبوددهنده اس۵۰۰. ۱/۵-۲ گ مخمر فوری. ۳-۴ گ شکر. ۲۳گ نمک. ۶ گ زرده تخم مرغ. ۱ عدد آب تقریبا خنک. ( سرد نه). ۱۴۴-۱۵۰ گ ( بستگی به آبخور ارد متفاوته) کره نرم. ۲۳ گ ️آریستو کروسان. ۲۵٪ وزن کل خمیر -خمیرگیری مطابق فیلم . خمیر اگر خیلی خشک و سفت بود ذره ذره اب بزنید . و دیگه ورز رو ادامه بدید . باید یک خمیر تقریبا با رطوبت پایین داشته باشید ! واگرنه حین وردنه کشی مدام کش میاد. خمیر رو وزن کنید همون اندازه آریستو یا کره حیوانی جدا کنید !خمیر رو داخل یخچال بزارید ۴۵ دقیقه بمونه . در این فاصله ازیستو رو به شکل مربع با اضلاع ۲۰-۲۲ باز کنید . داخل یخچال بزارید ، بعد استراحت اول دربیارید و مطابق فیلم تا زدن هارو انجام بدید . در تای اول اگر سر و ته خمیر مثل من موند و اریستو بینش خوب نرفت با چاقو ببرید . آرد پاشی زیاد نکنید تا خمیرتون خشک و پاره نشه ! اگر از کره استفاده کردید دقت کنید بعد هر تا زدن بزارید یخچال ۲۰ دقیقه بمونه چون کره پاستوریزه نقطه ذوب پایینی داره و زود نرم میشه و کارتونو خراب میکنه ! بهترین گزینه برای افراد مبتدی همون آریستو کروسان هست که میتونید از لوازم قنادی های بزرگ اینترنتی بخرید.

همه توضیحات ...