آموزش جوجه کباب خامه ای بدون منقل

355 بازدید
بیشتر
آشپزی با نرگس
آشپزی با نرگس
#جوجه_کباب_خامه_ای_بدون_منقل مواد لازم: سینه مرغ بدون استخوان نیم کیلو(میتونید از ران مرغ هم استفاده کنید ) خامه صبحانه ۱۰۰ گرم ...
#جوجه_کباب_خامه_ای_بدون_منقل مواد لازم: سینه مرغ بدون استخوان نیم کیلو(میتونید از ران مرغ هم استفاده کنید ) خامه صبحانه ۱۰۰ گرم زعفران به میزان لازم نمک،فلفل،پودرسیر، پودرپیاز، پاپریکا به میزان لازم روغن زیتون یا روغن مایع ۴ ق غ طرز تهیه : به مرغ های تکه شده ،خامه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.سپس زعفران بریزید و دوباره مخلوط کنید. نمک و ادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید. در آخر با روغن خوب مخلوط کنید.روی  مواد را بپوشانید و به مدت ۳ ساعت داخل یخچال بزارید. سپس جوجه های مزه دار شده را به سیخ بکشید.تابه را چرب کنید و جوجه ها را داخلش بچینید. روی حرارت ملایم، دو طرف جوجه ها را سرخ کنید.اندازه ی جوجه ،خیلی بزرگ نباشد که مغز پخت بشه.در تابه را نزارید ،چون جوجه ها ،آب میندازند.فقط زیر و رو کنید و با زعفران رومال کنید. خامه ،بافت جوجه را نرم و پنبه ای می‌کند. اگر وقت داشتید،بیشتر از ۳ ساعت داخل یخچال بزارید تا بافت جوجه ها ،پنبه ای تر شوند. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما https://t.me/ashpazibanarges20 لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس http://instagram.com/ashpazi_ba_narges20 عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک https://youtube.com/@ashpazinarges1017 برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین https://www.aparat.com/ashpazinarges‌ دوستای عزیزم،ممنون میشم  به لینک  کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید https://rubika.ir/ashpazinarges20‌

همه توضیحات ...