آنترومه کارامل و گلابی. موس کیک کارامل همراه کرمو کارامل و گلیز کارامل
آنترومه کارامل و گلابی. موس کیک کارامل همراه کرمو کارامل و گلیز کارامل
.
منو درپیج اینستاگرام دنبال کنید
Instagram: Tara.parsamehr
00:00. معرفی آنترومه
کیک اسفنجی گردویی. 00:45
کرمو کارامل و فوندان گلابی 04:22
دراوردن کیک پخته شده از فر. 15:28
موس کارامل. 16:28
سرهم کردن انترومه. 21:59
گلیز کارامل 26:15
گلیز دادن روی کیک 30:42
مواد لازم برای کیک اسفنجی گردویی
تخم مرغ 100 گرم یا دو عدد
آرد 125 گرم
شکر 120 گرم
نمک نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایی خوری
شیر 60 میلی لیتر
کرمو کارامل :
شکر 50 گرم
ترکیب شیر و خامه 125 گرم
ورق ژلاتین 2 گرم
نشاسته ذرت 5 گرم
کره 50 گرم
زرده 1 عدد با 20 گرم
موس کارامل :
خامه 500 گرم
شکر 75 گرم
سس کارامل 250 گرم سس کارامل نمکی رقیق مناسب برای مخلوط ...
پنیر ماسکارپونه 150 گرم
ورق ژلاتین 10 گرم
گلابی 4 عدد
کره 20 گرم
شکر 30 گرم
گلیز کارامل :
خامه 250 گرم
شکر 250 گرم
ورق ژلاتین 12 گرم(اگر دوست دارید کاور نازکی داشته باشه میتونین 10 گرم بزنین)
برای استفاده از پودر ژلاتین هرمقداری ژلاتین داشتین 5 برابر اون مقدار آب اضافه کنید. ژلاتین رو توی آب سرد قاطی کنید چند دقیقه بمونه بعد توی ماکروفر یا روی بخار آب ذوب کنید
.
منو درپیج اینستاگرام دنبال کنید
Instagram: Tara.parsamehr
00:00. معرفی آنترومه
کیک اسفنجی گردویی. 00:45
کرمو کارامل و فوندان گلابی 04:22
دراوردن کیک پخته شده از فر. 15:28
موس کارامل. 16:28
سرهم کردن انترومه. 21:59
گلیز کارامل 26:15
گلیز دادن روی کیک 30:42
مواد لازم برای کیک اسفنجی گردویی
تخم مرغ 100 گرم یا دو عدد
آرد 125 گرم
شکر 120 گرم
نمک نوک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
عصاره وانیل 1/2 قاشق چایی خوری
شیر 60 میلی لیتر
کرمو کارامل :
شکر 50 گرم
ترکیب شیر و خامه 125 گرم
ورق ژلاتین 2 گرم
نشاسته ذرت 5 گرم
کره 50 گرم
زرده 1 عدد با 20 گرم
موس کارامل :
خامه 500 گرم
شکر 75 گرم
سس کارامل 250 گرم سس کارامل نمکی رقیق مناسب برای مخلوط ...
پنیر ماسکارپونه 150 گرم
ورق ژلاتین 10 گرم
گلابی 4 عدد
کره 20 گرم
شکر 30 گرم
گلیز کارامل :
خامه 250 گرم
شکر 250 گرم
ورق ژلاتین 12 گرم(اگر دوست دارید کاور نازکی داشته باشه میتونین 10 گرم بزنین)
برای استفاده از پودر ژلاتین هرمقداری ژلاتین داشتین 5 برابر اون مقدار آب اضافه کنید. ژلاتین رو توی آب سرد قاطی کنید چند دقیقه بمونه بعد توی ماکروفر یا روی بخار آب ذوب کنید
همه توضیحات ...