apple tart by delikook- دستور پخت تارت سیب و دارچین دلی کوک
دستور پخت تارت سیب و دارچین
آرد سفید ۵۰۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
شیر۱/۲ فنجان
طرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۳ قاشق غذا خوری
سیب متوسط ۴ عدد
دارچین ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۴ قاشق غداحوری- برای داخل مواد تارت
مواد خمیر را طبق ویدیو باهم مخلوط میکنین.(قبل از اضافه کردن شیر موادتون باید به صورت پودر سوخاری دربیاد و بعد از اضافه کردن شیر خیلی ورز ندین چون سفت میشه)
بعد خمیرتون رو داخل کیسه فریزر یا سلفون بپیچین و ۱ ساعت داخل یخچال استراحت بدین و بعد از پهن کردن خمیر و مراحل آماده سازی تارت به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار بدین و بعد از سرد شدن سرو کنین و لذت ببرین البته دقت کنین همه ی فرها مثل هم نیستن ممکنه توی زمانتون کمی تغییر ایجاد بشه
آرد سفید ۵۰۰ گرم
کره ۲۵۰ گرم
وانیل ۱/۲ قاشق چایخوری
نمک ۱/۴ قاشق چایخوری
شیر۱/۲ فنجان
طرده تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۳ قاشق غذا خوری
سیب متوسط ۴ عدد
دارچین ۱ قاشق غذاخوری
شکر ۴ قاشق غداحوری- برای داخل مواد تارت
مواد خمیر را طبق ویدیو باهم مخلوط میکنین.(قبل از اضافه کردن شیر موادتون باید به صورت پودر سوخاری دربیاد و بعد از اضافه کردن شیر خیلی ورز ندین چون سفت میشه)
بعد خمیرتون رو داخل کیسه فریزر یا سلفون بپیچین و ۱ ساعت داخل یخچال استراحت بدین و بعد از پهن کردن خمیر و مراحل آماده سازی تارت به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد قرار بدین و بعد از سرد شدن سرو کنین و لذت ببرین البته دقت کنین همه ی فرها مثل هم نیستن ممکنه توی زمانتون کمی تغییر ایجاد بشه
همه توضیحات ...