طرز تهیه نان گاتای سنتی ارمنستان ، نرم و خوشمزه با یک مغزی خاص و متفاوت مخصوص میان وعده
آموزش نان گاتا ، به همراه نکات و جزئیات
پس در اولین فرصت امتحانش کن و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن🌹
---------------------------------------------------------------------------------
قرابیه بادام تبریز:
طرز تهیه شیرینی قرابیه بادام مخصوص ت...
-----------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شربت بار:
آموزش شربت بار:یکی از پرکاربردترین مح...
----------------------------------------------------------------------
مقدمه-00:00
آماده سازی مغزی-00:54
آماده سازی خمیر نان-02:52
شکل دادن به خمیر-06:17
آماده سازی رومال-09:09
روکاری نان-09:30
پخت نان-11:25
🍴مواد لازم🍴
❌مواد مغزی نان :
روغن صاف:۱۵۰ گرم
تخم مرغ: یک عدد
وانیل: یک قاشق چایخوری
پودر قند یا پودر شکر:۱۵۰ گرم
آرد سفید:۱۱۰ گرم
آرد نخودچی:۱۱۰ گرم
پودر هل: یک قاشق چایخوری
❌مواد خمیر نان:
آب ولرم:۵۰ گرم
مخمر:۱۲ گرم یا دو قاشق غذاخوری سر صاف
تخم مرغ:۲ عدد
روغن مایع:۹۰ گرم
شیر:۱۵۰ گرم
شکر:۹۰ گرم
خامه قنادی:۶۰ گرم
آرد سفید قنادی:۶۰۰ گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
نمک: یک دوم قاشق چایخوری
آبلیمو:۲۰ گرم
❌ مواد رومال:
زرده تخم مرغ: یک عدد
وانیل: نوک قاشق
نمک: نوک قاشق
شربت بار :یک قاشق مرباخوری
رنگ یا زعفران : به اندازه لازم
❌❌ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند❌❌
سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺
---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺
پس در اولین فرصت امتحانش کن و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایت کن🌹
---------------------------------------------------------------------------------
قرابیه بادام تبریز:
طرز تهیه شیرینی قرابیه بادام مخصوص ت...
-----------------------------------------------------------------------------
طرز تهیه شربت بار:
آموزش شربت بار:یکی از پرکاربردترین مح...
----------------------------------------------------------------------
مقدمه-00:00
آماده سازی مغزی-00:54
آماده سازی خمیر نان-02:52
شکل دادن به خمیر-06:17
آماده سازی رومال-09:09
روکاری نان-09:30
پخت نان-11:25
🍴مواد لازم🍴
❌مواد مغزی نان :
روغن صاف:۱۵۰ گرم
تخم مرغ: یک عدد
وانیل: یک قاشق چایخوری
پودر قند یا پودر شکر:۱۵۰ گرم
آرد سفید:۱۱۰ گرم
آرد نخودچی:۱۱۰ گرم
پودر هل: یک قاشق چایخوری
❌مواد خمیر نان:
آب ولرم:۵۰ گرم
مخمر:۱۲ گرم یا دو قاشق غذاخوری سر صاف
تخم مرغ:۲ عدد
روغن مایع:۹۰ گرم
شیر:۱۵۰ گرم
شکر:۹۰ گرم
خامه قنادی:۶۰ گرم
آرد سفید قنادی:۶۰۰ گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
نمک: یک دوم قاشق چایخوری
آبلیمو:۲۰ گرم
❌ مواد رومال:
زرده تخم مرغ: یک عدد
وانیل: نوک قاشق
نمک: نوک قاشق
شربت بار :یک قاشق مرباخوری
رنگ یا زعفران : به اندازه لازم
❌❌ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند❌❌
سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺
---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی🌺🌺
همه توضیحات ...