سالاد الویه با فرمول الویه شوخ میدان منیریه تهران، طرز تهیه الویه دهه شصتی با کالباس

Elnaz Tasty Homemades
Elnaz Tasty Homemades
الویه شاید تنها غذایی باشه که ندیدم کسی دوستش نداشته باشه ، یک سالاد خیلی خیلی خوشمزه و البته مقوی و کامل . سالاد الویه از اون غ ...
الویه شاید تنها غذایی باشه که ندیدم کسی دوستش نداشته باشه ، یک سالاد خیلی خیلی خوشمزه و البته مقوی و کامل . سالاد الویه از اون غذاهاس که باید همیشه تو یخچال خونه باشه تا هر موقع روز که گشنه شدیم دم دستمون باشه و بتونیم ازش بخوریم .
#سالاد
#الویه
#olivieh
#elnaztasty
الویه رو هر کسی با سلیقه خودش یک سری مواد بهش اضافه میکنه یا ازش کم میکنه ، اما الویه ای که امروز قراره درست کنیم یکی از معروف ترین طعم های الویه توی طهران هستش . یعنی الویه شوخ میدون منیریه . الویه شوخ از قدیم توی تهران معروف بوده و با 2 ترکیب ژامبون و مرغ سرو میشه . امروز میخوایم باهم الویه با ژامبون رو درست کنیم .
برای این الویه به ترکیب مواد زیر نیاز داریم :
سيب‌زمینی 1500 گرم
نخود فرنگی 200 گرم
کالباس 400 گرم
خیارشور 500 الی 600 گرم
سس مایونز 12 الی 15 قاشق غذاخوری
ماست 8 الی 10 قاشق غذاخوری
آبلیمو 5 قاشق غذاخوری
نمک 1.5 قاشق چایخوری

📍این میزان مواد برای 8 الی 10 نفر کافیه
📍بعضی‌ها توی الویه، هویج، تخم مرغ آبپز، مرغ پخته شده و ذرت میریزن که این کاملا بسته سلیقه و ذائقه متفاوته

1. واسه درست کردن یه الویه خوشمزه یک کیلو و نیم سیب زمینی بخارپز شده لازم داریم
واسه همین کف قابلمه آب میریزم و سیب زمینی هارو داخل سبد میچینم و داخل قابمله میذارم و درش رو میبندم تا تو بخار بپزه
2.سیب زمینی الویه رو نباید آبپز کنیم چون اولا آب زیادی به خوردش میره و سنگین میشه دوما سفت تر میمونه و هضمش سخت تر میشه
3. دور سیب زمینی هارو هم خط میندازم که پوست کندنشون راحت شه
4. 200 گرم نخود فرنگی رو با 2 الی 3 لیوان آب میذارم روی حرارت تا 4 الی 5 دقیقه قُل بزنه
5. 400 گرم کالباس رو هم نه خیلی ریز و نه خیلی درشت خرد میکنم
📍من واسه خوشمزه تر شدن الویه ام، هم از ژامبون قارچ و مرغ و هم ژامبون گوشت استفاده کردم
6. 500 الی 600 گرم خیارشور رو هم با رنده ریز رنده میکنم
7. حالا سیب زمینی هارو کامل له میکنم جوری که هیچ تیکه له نشده ای باقی نمونه
8. حالا نوبت ترکیب کردن موادمونه: نخود فرنگی پخته، ژامبون خرد شده، خیار شور رنده شده، 12 الی 15 قاشق غذاخوری سس مایونز، 8 الی 10 قاشق غذاخوری ماست، حدودا 5 قاشق هم آبلیمو و به میزان دلخواه نمک (من 1.5 قاشق چایخوری نمک زدم)
📍📍 شستن دست ها و کوتاه بودن ناخن قبل از ترکیب کردن مواد یادمون نره
9. بعد با دست شروع میکنم به چنگ زدن
آنقدر چنگ میزنم تا همه مواد کامل ترکیب بشه
10. آخر سر هم میذاریم داخل یخچال تا حسابی خنک بشه
نوش جان

همه توضیحات ...