شیرینی نارگیلی با دو نکته طلایی بسیار راحت و خوشمزه : آموزش شیرینی نارگیلی خانگی

خوشمزه های خانگی با مریم
خوشمزه های خانگی با مریم
اگه شما هم با داغ زدن شیرینی نارگیلی مشکل دارید حتما این ویدیو رو ببینید و این نارگیلی خوشمزه رو با ترک های خوشکلش درست کنید ...
اگه شما هم با داغ زدن شیرینی نارگیلی مشکل دارید حتما این ویدیو رو ببینید و این نارگیلی خوشمزه رو با ترک های خوشکلش درست کنید

مواد لازم :
پودر نارگیل چرب   ۱۰۰ گرم ( یک پیمانه سر پر )
شکر   ۱۶۰ گرم ( ۳/۴ پیمانه )
روغن مایع  ۷۰ گرم (۱/۴ پیمانه )
سفیده تخم مرغ  70 گرم ( تقریبا ۲ عدد)
آرد برنج   ۱ قاشق غذاخوری
آبلیمو   ۱/۲ قاشق چایخوری
وانیل  ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه :
اولین نکته طلایی اینه که حتما شکر و پودر نارگیل را با دستگاه بزنید تا ریز تر بشه و شیرینی بافت بهتری پیدا کنه .
سپس سفیده تخم مرغ و روغن را اضافه میکنیم و با لیسک هم می‌زنیم تا یکدست بشه و بعد مواد را داخل ظرفی منتقل کرده و روی حرارت ملایم گاز قرار میدیم و باید از ته ظرف مواد را هم بزنیم( به این روش داغ زدن گفته میشه ) فقط حواستون باشه حرارت ملایم باشه و موادتون خیلی داغ نشه که سفیده بپزه . حدودا ۱۰ دقیقه زمان می‌بره تا شکر حل بشه ( وقتی با دست مواد را تست میکنید باید داغی مواد ملایم باشه و دستتون رو نسوزونه و وقتی مواد را بین انگشتتون تست میکنید ذرات شکر رو احساس نکنید )
سپس از روی حرارت برداشته و وانیل , آبلیمو و آرد برنج را اضافه میکنیم و هم می‌زنیم تا یکدست بشه و نیم ساعت به مواد در محیط استراحت میدیم تا خنک بشه . در نهایت مواد را داخل قیف ریخته و روی سینی فر پایپ میکنیم و داخل فر برقی با دمای ۱۶۰ درجه و فر گازی ۱۸۰ درجه به مدت زمان ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه می‌دیم تا بپزه.
🌈اگر طبق دستور پیش برید و همه نکات رو رعایت کنید مطمئنم در انتها یه نارگیلی خوشمزه با این ترک های زیبا را  خواهید داشت ،😋😋
نکته :
⭐حتما باید از پودر نارگیل چرب استفاده کنید
⭐برای داغ زدن حتما دمای گاز ملایم باشه وگرنه سفیده تخم مرغ می‌پزه و بافت شیرینی خراب میشه
⭐حتما اجازه بدید مواد اول در دمای محیط خنک بشه بعد داخل قیف بریزید و روی سینی پایپ کنید
⭐بعد از خنک شدن مواد و تست کردنش اگر موادتون شل بود میتونید یک تا دو قاشق آرد برنج اضافه کنید اگر مواد سفت بود میشه کمی سفیده تخم مرغ اضافه کرد
⭐شیرینی نباید زیاد داخل فر بمونه که خشک بشه همین که زیر شیرینی طلایی بشه و روی شیرینی این ترک های خوشکل رو بخوره دیگه پختش کامل شده
🛑مدت زمان پخت برای تمام کیک ها و شیرینی ها کاملا بستگی به فر خودتون داره

شیرینی نارگیلی هلندی بدون داغ زدن

آموزش شیرینی نارگیلی هلندی بدون داغ ز...

شیرینی سه آرد با مغزی مارمالاد

شیرینی سه آرد با مغزی مارمالاد و گردو...

قطاب خانگی داخل فر

طرز تهیه قطاب خانگی : قطاب خانگی بدون...

شیرینی زعفرانی با رویه مارمالاد

شیرینی زعفرانی بارویه مارمالاد و پسته...

شیرینی کاسترد با طعم بینظیر

آموزش بی نظیر شیرینی کاسترد : شیرینی ...

از شما دعوت میکنم تا کانال ما رو سابسکرایب کنید و از ویدیوهای شیرینی ما لذت ببرید

لینک سابسکرایب

https://www.seevid.ir/api/yid/khoshmazehayekha...

هر هفته، روزهای زوج ، ما ویدیوهای جدیدی منتشر می‌کنیم که شامل آموزشهای متنوع و جذاب در زمینه شیرینی پزی هستند
شیرینی پزی
شیرینی خشک
شیرینی عید
شیرینی نارگیلی
شیرینی نارگیلی هلندی

همه توضیحات ...