چلو مرغ و بادمجون ساده ولی بی نهایت خوشمزه - ایستگاه شکموها 🔰

714 بازدید
بیشتر
Istgahe Shekamoha
Istgahe Shekamoha
خب دوستان عزیز میخوایم خیلی آسون و شیک با این چند قلم یه چلو مرغ و بادمجون مجلسی پسند درست کنیم و اول از بادمجونا شروع و پوس ...
خب دوستان عزیز میخوایم خیلی آسون و شیک با این چند قلم یه چلو مرغ و بادمجون مجلسی پسند درست کنیم
و اول از بادمجونا شروع و پوستشون  میگیریم و از وسط نصفشون میکنیم ‌و روشون نمک میپاشیم تاباقی کارامون و انجام میدیم واسه خودش استراحت کنه
بعنوان
چاشنی یه خوشه غوره ریزه میزه بی دونه ام داریم که دونش میکنیم که به مقدار لازم حین پخت ازش استفاده میکنیم
حالا یه پیاز و خلال درشت خرد میکنیم واسه تفت دادن
یه پیازم حلقه ای برش میدیم
با مقداری روغن پیازی رو که خرد کردیم فقط تا جایی که سبک و بوی خامی ش گرفته بشه تفت میدیم
نیازی نیست که سرخ و طلایی ش کنیم
همینکه نرم شد
حالا
ادویه هفت قلم ،پودر پیاز،پودر سیر،ادویه گوجه تنوری، پودر عصاره مرغ بجای نمک و  پولبیبر میریزیم و یه تفت مختصر میدیم تا عطر ادویه ها آزاد بشه
اینم از رب گوجه فرنگی که بهمراه پیاز و ادویه یه تفت اساسی میدیم رنگ باز کنه
حالا یه استکان آب زعفرون داریم که اضافه میکنیم تا چند تا قل کوچولو بخوره و اینجا دیگه کار سس مون تمومه
حالا اون پیازی رو ‌که حلقه حلقه کرده بودیم میچینیم کف قابلمه ای که قراره مرغمون و داخلش بپزیم
این از رون مرغ مون
اینم از سس خوشمزه و خوشرنگ مون
و اما تو این روش پخت ما مرغمون رو با پوست میپزیم چون پوست مرغ مثل یه غلاف پیچیده دور گوشت رون ازش محافظت میکنه تا حین پخت وا نره و ظاهر بسیار شیک تری پیدا میکنه
همه جای مرغ و به سسی که آماده کردین آغشته میکنیم
در اصل درین سبک پخت نیازی نیست مرغ رو سرخ کنیم یا حتی بجوشونیمش
فقط کافیه مرغمون تازه باشه و به معجزه عطر و طعم ادویه ها اعتماد داشته باشیم تا از طعم عااالی مرغ مون لذت ببریم
ازین روش برای پخت زرشک پلو هم میتونید استفاده کنید و بعد از اینکه پخت حین خوردنش پوستش رو جدا کنید
مرغای سس مال شده مون میذاریم روی پیازای حلقه شده و مابقی سس رو میریزیم روی مرغ
یه مقدار پیاز خام و چند تیکه فلفل دلمه ای واسه عطر جادویی ش و
در اصل مرغ ما قراره با شعله ملایم و همین مقدار سس با یه نتیجه عااالی و خوشمزه بپزه و ابدا حین پخت داخل قابلمه جابجاشون نمیکنیم که له نشه
دقت کنید
بخار موجود تو قابلمه و آب میان بافتی مرغ کمک میکنه تا سس مون آب بندازه

رونای مرغمون داره تو سس خوشمزه و معطرش ریزه ریزه جوش میخوره و میپزه
فقط توجه داشته باشید مراحل پخت با شعله بسیار کم انجام بشه که نیاز نباشه به غذا آب اضافه کنید چون همون یه استکان آب زعفرون که اضافه کردیم واسه پخت این دو تیکه رون کافیه
و در نهایت مرغ مون کاملا پخته بدون اینکه خشک شده باشه و یه سس مطلوبی هم ازش باقی مونده که میتونید صافش کنید وبریزین روش  

بریم سراغ دورچین ش
تو تابه روغن میریزیم تا بریم بادمجونا رو سرخ کنیم
همه جای بادمجونا رو به کمک یه براش با کمی ماست کاور کردیم تا با این کار میزان جذب روغن بادمجون و به حداقل برسونیم
وقتی به ماست آغشته شون کردیم صبر میکنیم تا ماست کمی جذب بادمجون بشه و و آب اضافه ش بره بعد سرخشون میکنیم اونم با حرارت مناسب که نسوزه
طعم بادمجون درین روش اصلا عوض نمیشه فقط روغن خیلی کمتری جذب میکنه
همینکار و میتونید با سفیده همزده تخم  مرغ هم انجام بدید که من خودم ترجیحا ماست رو انتخاب می‌کنم
بهمین راحتی دو طرف بادمجونا و سرخ میکنیم  و در نهایت محض اطمینان بعد سرخ شدن میزاریم رو دستمال حوله ای تا روغن اضافه ش گرفته بشه
حالا گوجه گیلاسیای خوشگلمون تو همون تابه یه کوچولو سرخ میکنیم جوری که دفرمه نشه
اینا هم جلیز ویلیز کن آماده شدن

روغن تابه رو دور میریزیم دور و تابه رو تمیز میکنیم
و یه مقدار از سس مرغ مون و که با روغنش برداشتیم  می‌ریزم تو تابه و به اندازه دلخواه از غورهای کوچولو موچولون و باهاش تفت میدیم
از اونجایی که پوست غوره ها نازکه سریع میپزه و اینجا دیگه پایان کار ماست

خب عزیزان بهمین راحتی چلو مرغ و بادمجون مجلسی ما آماده ست که امیدوارم با این رسپی بپزید و در کنار عزیزانتون نوش جان کنید و لذت ببرید

برای دیدن انواع دستور تهیه انواع پیش‌غذا اینجا کلیک کنید:
http://ytbrlink.me/uA7Z6xUi
.
👇 برای دریافت جدیدترین ویدئوها و آموزشهای آشپزی و نکات مهم آشپزی عضو بشید 👇
❤️❤️ http://bit.ly/IstgaheShekamoha ❤️❤️

#ایستگاه_شکموها #IstgaheShekamoha
#آموزش_آشپزی #مرغ_مجلسی

همه توضیحات ...