طرز تهیه حریره سیر ، فوق العاده پر کاربرد,Garlic Puree Recipe Extremely useful
#تهیه_حریره_سیر_garlic_puree
طرز تهیه حریره سیر ، فوق العاده پر کاربرد,Garlic Puree Recipe Extremely useful
دوستان عزیز به کانال آشپزی VR_Chef خوش آمدید.
خوشحالم که در خدمت شما عزیزان هستم.
لطفا برای حمایت از ما کانال رو سابسکرایب کنید.ویدیو رو لایک کنید و نظر خودتون رو کامنت کنید و حتما فراموش نکنید دکمه زنگوله رو فشار بدید تا در جریان ویدیو های بعدی ما قرار بگیرید.
Dear friends, Welcome to VR_Chef Cooking Channel.
I'm glad to serve you dear ones.
To support us please subscribe to the channel, Like the videos, comment on it and be sure to hit the ringtone button to be aware of our next videos.
طرز تهیهی حریره یا پورهی سیر
به تعداد دلخواه بوتهی سیر رو پوست گرفته
(من در این کلیپ حدود 8 بوته سیر برداشتم)
بعد بشویین و بگذارین یک شب تا صبح کاملا خشک شده تا اصلا رطوبت نداشته باشن.
Peel and wash the garlic.
Then let it dry completely overnight until morning to avoid any moisture.
سیرهایی که کاملا خشک شدن رو داخل مخلوط کن یا دستگاه غذاساز بریزین
به مقدار کافی روغن زیتون بکر بریزین
(طوری که درنهایت خمیرتون خیلی سفت یا خیلی شل نباشه)
بعد یک قاشق سر پر نمک دریا اضافه کنین
مقداری هم فلفل سیاه زده و همهرو باهم پوره کنید.
(اگر در حین کار خمیر سفت بود و دیدین دستگاه نمیچرخه کمی روغن زیتون اضافه کنین.)
To get garlic puree mix garlic and olive oil , sea salt and black pepper to the extent desired.
حالا حریرهی آماده شدهرو داخل یک شیشهی کاملا خشک و تمیز ریخته و
روی پوره مقداری روغن زیتون بریزین تا هوا بهش نخوره بعد داخل یخچال نگهداری کنید.
Now poure the prepared puree into a clean & dry bottle then Pour some olive oil over the puree so that it doesn't dry in the fridge.
نکتههای بیشتر برای تهیه حریره سیر:
حتما ظرفتون کاملا خشک باشه حتی اگر با دستمال خشک کردین باز هم اجازه بدین رطوبتش از بین بره.
نمک باعث ماندگاری بالای سیر میشه و باعث میشه سیر کپک نزنه.
البته همیشه با قاشق خشک و تمیز از سیرها بردارین ؛ و دوباره درب ظرف رو محکم کنید که هوا به داخلش راه پیدا نکنه و داخل یخچال نگهدارین.
خاصیت حریره سیر مثل سیر خشک یا سیر تازهس فقط در این روش میتونین پورهرو داخل یخچال تا چندماه نگهداری کنین.
Salt helps make garlic last longer but it's better to use it with a clean, dry spoon and keep it in the fridge.
موارد استفادهی حریره سیر:
برای انواع غذاهای گوشتی و نان سیر که عالیه.
همچنین میتونین به انواع سسها اضافه کنین و خوشمزهترشون کنین.
برای ماست، بورانی، تهدیگ سبزی پلو بخصوص با زردچوبه که محشر میشه، پاستا، کوکو ، کتلت، دلمه و برای پخت و مرینیت مرغ و ماهی استفاده میشه.
به انواع خمیر مثل خمیر پیتزا و پیراشکی هم میتونین اضافه کنین.
برای درست کردن سیر داغ همچنین داخل انواع خورشها و اکثر غذاها میتونین استفاده کنین.
خلاصه که هیچ یخچالی بدون حریره سیر مباد😄
Some more :
You can use it in most foods
like kinds of meat and all kinds of sauces , breads , pasta, pizza and many different dishes.
I hope you enjoy the garlic puree that makes cooking so easy👌.
Good luck🌹😊
VR.Chef Social Link:
Facebook link: Facebook: VR.CHEF0001
Instagram link: Instagram: vr.chef
Twitter link:Twitter: vr_chef
طرز تهیه حریره سیر ، فوق العاده پر کاربرد,Garlic Puree Recipe Extremely useful
دوستان عزیز به کانال آشپزی VR_Chef خوش آمدید.
خوشحالم که در خدمت شما عزیزان هستم.
لطفا برای حمایت از ما کانال رو سابسکرایب کنید.ویدیو رو لایک کنید و نظر خودتون رو کامنت کنید و حتما فراموش نکنید دکمه زنگوله رو فشار بدید تا در جریان ویدیو های بعدی ما قرار بگیرید.
Dear friends, Welcome to VR_Chef Cooking Channel.
I'm glad to serve you dear ones.
To support us please subscribe to the channel, Like the videos, comment on it and be sure to hit the ringtone button to be aware of our next videos.
طرز تهیهی حریره یا پورهی سیر
به تعداد دلخواه بوتهی سیر رو پوست گرفته
(من در این کلیپ حدود 8 بوته سیر برداشتم)
بعد بشویین و بگذارین یک شب تا صبح کاملا خشک شده تا اصلا رطوبت نداشته باشن.
Peel and wash the garlic.
Then let it dry completely overnight until morning to avoid any moisture.
سیرهایی که کاملا خشک شدن رو داخل مخلوط کن یا دستگاه غذاساز بریزین
به مقدار کافی روغن زیتون بکر بریزین
(طوری که درنهایت خمیرتون خیلی سفت یا خیلی شل نباشه)
بعد یک قاشق سر پر نمک دریا اضافه کنین
مقداری هم فلفل سیاه زده و همهرو باهم پوره کنید.
(اگر در حین کار خمیر سفت بود و دیدین دستگاه نمیچرخه کمی روغن زیتون اضافه کنین.)
To get garlic puree mix garlic and olive oil , sea salt and black pepper to the extent desired.
حالا حریرهی آماده شدهرو داخل یک شیشهی کاملا خشک و تمیز ریخته و
روی پوره مقداری روغن زیتون بریزین تا هوا بهش نخوره بعد داخل یخچال نگهداری کنید.
Now poure the prepared puree into a clean & dry bottle then Pour some olive oil over the puree so that it doesn't dry in the fridge.
نکتههای بیشتر برای تهیه حریره سیر:
حتما ظرفتون کاملا خشک باشه حتی اگر با دستمال خشک کردین باز هم اجازه بدین رطوبتش از بین بره.
نمک باعث ماندگاری بالای سیر میشه و باعث میشه سیر کپک نزنه.
البته همیشه با قاشق خشک و تمیز از سیرها بردارین ؛ و دوباره درب ظرف رو محکم کنید که هوا به داخلش راه پیدا نکنه و داخل یخچال نگهدارین.
خاصیت حریره سیر مثل سیر خشک یا سیر تازهس فقط در این روش میتونین پورهرو داخل یخچال تا چندماه نگهداری کنین.
Salt helps make garlic last longer but it's better to use it with a clean, dry spoon and keep it in the fridge.
موارد استفادهی حریره سیر:
برای انواع غذاهای گوشتی و نان سیر که عالیه.
همچنین میتونین به انواع سسها اضافه کنین و خوشمزهترشون کنین.
برای ماست، بورانی، تهدیگ سبزی پلو بخصوص با زردچوبه که محشر میشه، پاستا، کوکو ، کتلت، دلمه و برای پخت و مرینیت مرغ و ماهی استفاده میشه.
به انواع خمیر مثل خمیر پیتزا و پیراشکی هم میتونین اضافه کنین.
برای درست کردن سیر داغ همچنین داخل انواع خورشها و اکثر غذاها میتونین استفاده کنین.
خلاصه که هیچ یخچالی بدون حریره سیر مباد😄
Some more :
You can use it in most foods
like kinds of meat and all kinds of sauces , breads , pasta, pizza and many different dishes.
I hope you enjoy the garlic puree that makes cooking so easy👌.
Good luck🌹😊
VR.Chef Social Link:
Facebook link: Facebook: VR.CHEF0001
Instagram link: Instagram: vr.chef
Twitter link:Twitter: vr_chef
همه توضیحات ...