Pumpkin Cupcake | کاپکیک کدوحلوایی
تا فصل کدوحلوایی تموم نشده این کاپکیک راحت و خوشمزه رو درست کن.
.
_کاپکیک:
۱۲۵ گرم آرد
۱ قچ بیکینگپودر
۱/۲ قچ جوششیرین
۱ قچ دارچین
۱/۴ قچ پودر زنجبیل
۱/۴ قچ جوز هندی
۱/۸ قچ پودر هل
۱/۴ قچ نمک
۲۵۰ گرم پورهکدوحلوایی
۱۲۰ گرم روغن
۱۰۰ گرم شکر قهوهای
۵۰ گرم شکر
۲ عدد تخممرغ
۱ قچ وانیل
.
_رویه:
۲۲۰ گرم پنیرخامهای
۱۱۵ گرم کره
۲۴۰ گرم شکر
وانیل
.
فر روی دمای ۱۷۵ روشن کنید. آرد، بیکینگپودر، جوششیرین، دارچین، زنجبیل، جوزهندی، هل و نمک رو مخلوط کنید.
تو یه ظرف جداگانه پوره کدوحلوایی، روغن، شکر قهوهای، شکر، تخممرغ و وانیل رو مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شن.
مواد خشک رو به مواد تر اضافه کنید و مخلوط کنید و بریزید تو قالب کاپکیک.
حدود ۲۰ دقیقه داخل فر باشه تا خلال تمیز بیاد بیرون.
حدود ۵ دقیقه بزارید خنک شه، بعد از قالب دربیارید.
اگه خواستید رویه هم درست کنید: کره و پنیرخامهای رو هم بزنید تا یکدست بشه، شکر و وانیل هم اضافه کنید و مخلوط کنید. داخل قیف بریزید و روی کاپکیک تزئین کنید.
.
.
_کاپکیک:
۱۲۵ گرم آرد
۱ قچ بیکینگپودر
۱/۲ قچ جوششیرین
۱ قچ دارچین
۱/۴ قچ پودر زنجبیل
۱/۴ قچ جوز هندی
۱/۸ قچ پودر هل
۱/۴ قچ نمک
۲۵۰ گرم پورهکدوحلوایی
۱۲۰ گرم روغن
۱۰۰ گرم شکر قهوهای
۵۰ گرم شکر
۲ عدد تخممرغ
۱ قچ وانیل
.
_رویه:
۲۲۰ گرم پنیرخامهای
۱۱۵ گرم کره
۲۴۰ گرم شکر
وانیل
.
فر روی دمای ۱۷۵ روشن کنید. آرد، بیکینگپودر، جوششیرین، دارچین، زنجبیل، جوزهندی، هل و نمک رو مخلوط کنید.
تو یه ظرف جداگانه پوره کدوحلوایی، روغن، شکر قهوهای، شکر، تخممرغ و وانیل رو مخلوط میکنیم تا کاملا یکدست شن.
مواد خشک رو به مواد تر اضافه کنید و مخلوط کنید و بریزید تو قالب کاپکیک.
حدود ۲۰ دقیقه داخل فر باشه تا خلال تمیز بیاد بیرون.
حدود ۵ دقیقه بزارید خنک شه، بعد از قالب دربیارید.
اگه خواستید رویه هم درست کنید: کره و پنیرخامهای رو هم بزنید تا یکدست بشه، شکر و وانیل هم اضافه کنید و مخلوط کنید. داخل قیف بریزید و روی کاپکیک تزئین کنید.
.
همه توضیحات ...