آموزش اسلایس سیب سوئدی

cookingostadcom
cookingostadcom
اسلایس سیب سوئدیمواد لازم:آرد 3پیمانه-نمک 8/1 قاشق چایخوری-پودر دارچین 3 قاشق مرباخوری-پودر قند 4/3 پیمانه-کره 180 گرم-ت ...
اسلایس سیب سوئدی
مواد لازم:
آرد 3پیمانه-نمک 8/1 قاشق چایخوری-پودر دارچین 3 قاشق مرباخوری-پودر قند 4/3 پیمانه-کره 180 گرم-تخم مرغ 1عدد کامل+یک عدد زرده-پودر بادام 1 پیمانه-
مواد لازم میانی:
سیب رنده شده(لبنانی سبز) 750 گرم-شکر 350 گرم-گردوی نگینی شده 200 گرم- پودر دارچین 1 قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
ابتدا سیب ها و شکررا روی حرارت قرار دهید تا آب سیب کاملا گرفته شود.و طلایی شود. دارچین را اضافه کنید و کنار بگذارید تا خنک شود. پودربادام و نمک و پودر قند و آرد و کره را داخل غذاساز ریخته و مخلوط کنید.تخم مرغ ها را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکجا جمع شود.3/1خمیر بدست امده را داخل پلاستیک قرار دهید و در فریزر قرار دهید تا کاملا سفت شود.مابقی خمیر را داخل قالب25*30 یا 20*30پهن کنید. و مواد رویه را روی ان بریزید و صاف کنیدگردوی نگینی بریزید،سپس خمیر یخ زده را روی سیب ها رنده کنید.داخل از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 35 الی 40 دقیقه قرار دهید.بعد از پخت و خنک شدن آن را برش بزنید

www.cookingostad.com
@cookingostadcom

همه توضیحات ...