آموزش تارت ناپلئونی ، یک نوع دسر کافی شاپی خوشمزه با تمام نکات و جزئیات

2,252 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
سلام.عزیزان دل اینم آموزشی ابتکاری خودم🙋❌❌آموزش خمیر خشک در ابتدای آموزش شیرینی مشهدی هستش میتونید استفاده کنید❌❌ ...
سلام.عزیزان دل اینم آموزشی ابتکاری خودم🙋

❌❌آموزش خمیر خشک در ابتدای آموزش شیرینی مشهدی هستش میتونید استفاده کنید❌❌
------------------------------------------------------------------------------
آموزش شیرینی مشهدی و خمیر خشک:
آموزش شیرینی مشهدی یا شیرینی مربایی ب...
-----------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔

🍴موادلازم🍴

شکر:۱۰۰ گرم

شیر:۴۰۰ گرم

آرد:۶۰ گرم

وانیل:یک دوم قاشق چایخوری


سعی کردم توضیحات کامل و نکته به نکته توی فیلم براتون گفته باشم بازم اگر سوالی داشتی همینجا کامنت کن شاید سوال شما سوال دوستان هم باشه حتما جواب میدم.🌺

---------------------------------------------------------
دیگر صفحه اجتماعی:
Instagram: eli.dey
---------------------------------------------------------
من رو سابسکرایب کن:
elichef
---------------------------------------------------------
مثل همیشه منو همراهی کن با لایک و کامنت انگیزه و انرژی بهم بده برای آموزش های جدید ، کاربردی و اصل کارگاهی.🌺🌺❤️🌺

همه توضیحات ...