خمیر جادویی همه کاره ، خمیر جادویی پیتزا و پیراشکی | طرز تهیه نان کروسان شکلاتی

1,145 بازدید
بیشتر
ashpazi rahat آشپزی راحت
ashpazi rahat آشپزی راحت
سلام دوستان ، تو این ویدیو ابتدا خمیر جادویی همه کاره را که برای پخت پیتزا و پیراشکی بسیار مناسب هستش رو مرحله به مرحله آماده می ...
سلام دوستان ، تو این ویدیو ابتدا خمیر جادویی همه کاره را که برای پخت پیتزا و پیراشکی بسیار مناسب هستش رو مرحله به مرحله آماده میکنیم و سپس طرز تهیه نان کروسان شکلاتی رو قرار دادیم که بسیار بافت عالی و نرم و خوشمزه ای داره.
__________________.  
مواد لازم :
۱ونیم لیوان شیر ولرم  
۱ لیوان آب
۱ لیوان روغن
۱ ق چ نمک
۱ ق چ شکر
۱ ق چ بکینگ پور
۲ ق چ خمیر مایه
۸۰۰ گرم آرد
__________________________
طرز تهیه:
شیر ولرم و آب و روغن و نمک و شکر و بکینگ پودر و خمیر مایه را باهم مخلوط میکنیم بعد ده دقیقه میزاریم کنار که خمیر مایه تاثیرشو بزاره
بعد اینقدر ارد بهش اضافه کنین که به دستتون نچسبه که حدودا ۸۰۰ تا ۹۰۰ گرم میشه
بعد که خوب ورز دادیم و خمیر اماده شد روی ظرفتون یه پلاستیک بکشین و  دوساعت میزاریم کنار
بعد دوساعت  ۱۰۰ گرم کره که به دمای محیط رسیده بود با خمیرمون قاطی میکنیم و دوباره کم کم روش ارد میپاشیم که به دست نچسبهو حسابی ورزش میدیم که اصلا به دست نچسبه و بافت نرمی پیدا کنه
و بعد با وردنه مدل گرد صاف میکنیم و برش میدیم و هرچی دلمون خواست بینش میزاریم
مثلا انواع شکلات کاکایویی کره بادم زمینی موز حتی مواد پیراشکی و ....
بعد میپیچونیش و روش زرده تخم مرغ میزنی و کنجد و میزاری توفر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰درجه به مدت نیم ساعت
حتما بعد که از فر در آوردین داخل ظرف درب دار بزارین که نرم بمونه
نوش جان
#خمیر_جادویی
#نان_کروسان
#کروسان_شکلاتی

همه توضیحات ...