آموزش حلوا کاسه اصل شیرازی:یکی از حلواهای پرطرفدار و معروف شیراز به روش قنادی و پزندگی ها

7,210 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
سلام عزیزان 🙋اینم حلوا کاسه شیرازی  کاملا به سبک قنادی و پزندگی ها در شیراز  اما خیلی خیلی خوشمزه و لذیذتر 😋قول میدم ...
سلام عزیزان 🙋اینم حلوا کاسه شیرازی  کاملا به سبک قنادی و پزندگی ها در شیراز  اما خیلی خیلی خوشمزه و لذیذتر 😋قول میدم که اگر یکبار امتحانش کنی عاشقش میشی😍 پس حتما سیوش که تو اولین فرصت درستش کنی
و با لایک ❤️و کامنت بهم انرژی و انگیزه بده😊🌺


⛔⛔ دوستان تمامی این آموزش ها حاصل تجربه و مهارت هایی هستش ، که در طی سالیان متمادی کار در کارگاههای قناد به دست امده ،که من رایگان در خدمت شما قرار میدم.پس از تمامی کانال ها و پیج های آشپزی و قنادی در خواست میکنم که از نشر این آموزش ها تحت عناوین ( فروش ، آموزش رایگان، وغیره... )بنام خود در فضای های مجازی دیگر جدا خودداری فرمایند⛔⛔

موادلازم:
آردسفید: ۱۰۰گرم.  آرد برنج: ۱۰۰ گرم
روغن جامد: ۱۰۰گرم.  روغن مایع: ۱۰۰گرم
تخم مرغ بزرگ :یک عدد یا دو دونه کوچک
جوهرلیمو: نوک قاشق.  گلاب: ۱۵۰گرم
نشاسته ذرت: ۲۰گرم.
زعفران: یک قاشق غذاخوری
شکر:. ۳۰۰گرم.  آب:. ۳۰۰گرم

❌نکات مهم:

❌تخم مرغ قابل حذف هستش نگران نباشید اصلا بوی تخم مرغ نمیده⭕

❌میزان کشش آبخوری آردها متفاوته ممکن هستش تمام شهد مصرف نشه پس لطفا به یکباره شهد رو اضافه نکنید⭕

❌مدت نگهداری حلوا در محیط عادی سه روز و در یخچال طولانی تر هست و حتما روی حلوا رو بپوشانید که روی حلوا خشک نشه⭕

❌دیزاین حلوا کاملا سلیقه ایه شما میتونید به هر روشی که دوست دارید در هر ظرفی و شکلی دیزاین کنید و خیلی حلوای نرم و لطیفی هستش که براحتی با ماسوره میشه کار کرد و دیزاین کرد⭕

همه توضیحات ...