طرز تهیه شیرینی تاپلئونی/ how to make Napoleon pastry

food bloggers
food bloggers
20 بار بازدید - 2 سال پیش - بیارم ناپلئونی رِ از مَچَه
بیارم ناپلئونی رِ از مَچَه درمیاید یا کافی نیس؟😅
.
#ناپلئونی_شینشف
برای این شیرینی آسون
فقط احتیاج دارید به:
یه بسته خمیر هزارلا که از لوازم قنادی باید تهیه کنید
۳۰۰گرم خامه قنادی فرم گرفته(من از کولاک استفاده کردم)
کمی پودر قند و پودر پسته برای تزیین
.
خمیر رو از شب قبل بذارید یخچال یا دوساعت بذارید تو محیط آشپزخونه تا یخ زدایی بشه
.
فر رو روشن کنید
فر برقی(توستر): ۱۹۰ درجه فرگازی: ۲۰۰درجه
.
خمیر رو برش بزنید (میتونید با کاتر گرد یا مستطیل هم برش بزنید)
.
بذارید توی سینی فر و به مدت ۳۰دقیقه بذارید تو فر تا پف کنه و برشته شه
برای من ۳۰دقیقه طول کشید بستگی به اندازه ی برش هاتون داره شاید مدت پخت کمتر یا بیشتر بشه ولی بدونید که هروقت پف کرد و لایه هاش ازهم جدا شد و رنگش طلایی شد و بهش دست زدید نرم نبود ینی آمادس
.
بذاریدش توی محیط تا کاملا خنک بشه
.
بعد به کمک چاقو از وسط به آرومی برش بزنید
.
خامه ی فرم گرفته رو مثل فیلم روی خمیر پایپ کنید و با قاشق یا هروسیله ای که دارید سطحشو صاف کنید و خمیر بعدیو بذارید روش
میتونید از دوتا خمیر استفاده کنید یا مثل من از چهارتا
.
دورتادور شیرینی رو هم یه لایه ی نازک خامه بزنید و از اضافات شیرینی که پودر کردید روش و دورتادورش بریزید
.
بعد کمی پودرقند الک کنید روش و یکمم پودرپسته برای قشنگی روش بریزید
.
بهتره سه چهارساعتی توی یخچال استراحت کنه تا خمیر کمی نرم بشه و بعد برش بزنید تا تمیز دربیاد
Instagram: sheencheff
@sheencheff
به همین راحتی😋
#شیرینی_شینشف #شیرینی_ناپلئونی #شیرینی_ناپلونی #شیرینی_ناپلئونی_با_خمیرهزارلا #شیرینی_ناپلئونی_خونگی #ناپلونی #ناپلئونی_خونگی #ناپلونی_خونگی #شیرینی_فوری #شیرینی_عید #شیرینی_عید_خونگی #خمیرهزارلا #شیرینی_خشک #شیرینی_خامه_ای
2 سال پیش در تاریخ 1401/01/19 منتشر شده است.
20 بـار بازدید شده
... بیشتر