آموزش شیرینی نخوچی/فوت و فن بهترین و لطیفترین شیرینی نخودچی
سلام به آشپزخانه کیمیا خوش اومدی!
امروز طرزتهیه ی شیرینی نخودچی با یک رسپی امتحان شده و عالی رو داریم که همه ی فوت و فنش رو رعایت کنی قطعا بهترین نخودچی رو خواهی داشت👌😋
پس زودباش و آستینهات و بالابزن و برای سفره ی هفت سینت
این شیرینی رو آماده کن!
موادلازم:
آرد نخود ۱کیلو
پودرقند ۴۰۰گرم
روغن جامد ۴۶۰گرم
هل اعلا ۱قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ. ۱عدد
ابتدا روغن و هل و پودرقند رو با همزن بمدت ۵دقیقه هم بزنید تا کاملا سفید و غلیظ بشه.سپس زرده رو اضافه و ۱دقیقه هم بزنید. درآخر آرد نخود رو اضافه کنید و ورزبدین وقتی به شکل خرده نان درآمد مواد رو از چرخ گوشت دوبار رد کنید.
خمیر کاملا لطیفی بدست میاد. بین دو نایلون بازکنید به قطر ۱تا ۲ سانت.سپس قالب بزنید و روی سینی بچینید.دمای ۱۸۰ درجه و بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه. وقتی از فر درآوردید اجازه بدین تا کاملا خنک بشه بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.
*نکته: آرد نخود را دوبار از الک حریر رد کنید.
روغن زیاد نریزید شیرینی سفت میشه.
شما میتونید این خمیر رو بمدت ۱روز تا ۱هفته درجای خنک نگهداری کنید و بعد بپزید.
ممنون میشم کانال رو سابسکرایب کنی و برام کامنت بذاری تا افراد بیشتری این ویدیو رو ببینند.
سوالی داشتید داخل کامنت بپرس حتما جواب میدم.😉
#شیرینی_نخودچی
#آموزش_شیرینی_نخودچی
#شیرینی_عید
#آموزش_شیرینی
#آشپزی
امروز طرزتهیه ی شیرینی نخودچی با یک رسپی امتحان شده و عالی رو داریم که همه ی فوت و فنش رو رعایت کنی قطعا بهترین نخودچی رو خواهی داشت👌😋
پس زودباش و آستینهات و بالابزن و برای سفره ی هفت سینت
این شیرینی رو آماده کن!
موادلازم:
آرد نخود ۱کیلو
پودرقند ۴۰۰گرم
روغن جامد ۴۶۰گرم
هل اعلا ۱قاشق سوپخوری
زرده تخم مرغ. ۱عدد
ابتدا روغن و هل و پودرقند رو با همزن بمدت ۵دقیقه هم بزنید تا کاملا سفید و غلیظ بشه.سپس زرده رو اضافه و ۱دقیقه هم بزنید. درآخر آرد نخود رو اضافه کنید و ورزبدین وقتی به شکل خرده نان درآمد مواد رو از چرخ گوشت دوبار رد کنید.
خمیر کاملا لطیفی بدست میاد. بین دو نایلون بازکنید به قطر ۱تا ۲ سانت.سپس قالب بزنید و روی سینی بچینید.دمای ۱۸۰ درجه و بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه. وقتی از فر درآوردید اجازه بدین تا کاملا خنک بشه بعد از کاغذ روغنی جدا کنید.
*نکته: آرد نخود را دوبار از الک حریر رد کنید.
روغن زیاد نریزید شیرینی سفت میشه.
شما میتونید این خمیر رو بمدت ۱روز تا ۱هفته درجای خنک نگهداری کنید و بعد بپزید.
ممنون میشم کانال رو سابسکرایب کنی و برام کامنت بذاری تا افراد بیشتری این ویدیو رو ببینند.
سوالی داشتید داخل کامنت بپرس حتما جواب میدم.😉
#شیرینی_نخودچی
#آموزش_شیرینی_نخودچی
#شیرینی_عید
#آموزش_شیرینی
#آشپزی
همه توضیحات ...