آموزش نان سیر پنیری | یکی از خاص ترین مدل های نون سیر با پنیر پیتزا

Elnaz Tasty Homemades
Elnaz Tasty Homemades
نون سیر یکی از اون پیش غذاهاست که انقد طرفدار داره که بعضا به عنوان یه غذای کامل سرو میشه . اما نون سیر با پنیر پیتزا یه سر و گر ...
نون سیر یکی از اون پیش غذاهاست که انقد طرفدار داره که بعضا به عنوان یه غذای کامل سرو میشه . اما نون سیر با پنیر پیتزا یه سر و گردن خوشمزه تر از نان سر معمولی هستش ! اگه جزو اون دسته افرادی هستین که نون سیر رو خیلی دوست دان ، از من به شما نصیحت که اصلا این نون سیر پنیری فوق العاده رو از دست ندین !
مواد لازم:
آرد 220 گرم (یک و نیم لیوان حدودا)
خمیرمایه 4 گرم(یک قاشق چایی خوری حدودا)
شکر 30 گرم(2 قاشق غذاخوری سرخالی حدودا)
نمک یک چهارم قاشق غذاخوری
تخم مرغ 1 عدد
شیر 100 گرم(نصف لیوان حدودا)
کره 30 گرم
پنیر پیتزا
جعفری به میزان دلخواه
سیر  به میزان دلخواه
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
زرده تخم مرغ  1 عدد

1️⃣تو مرحله اول، آرد الک شده ، خمیرمایه، شکر، نمک، تخم مرغ و شیر رو میریزیم داخل یه طرف و هم میزنیم، یه خمیر نسبتا چسبناک به دست میاد. خمیر رو میذاریم روی میز کار و میز کارو آرد پاشی میکنیم و شروع میکنیم به ورز دادن، حدود 5 دقیقه باید ورز بدیم
2️⃣یکم که ورز دادیم، کره که به دمای محیط رسیده رو میذاریم وسط خمیرمون و دوباره 10 دقیقه ورز میدیم
📍میزان ورز دادن و مدل ورز خمیر تو کیفیت و نتیجه آخر تاثیر میذاره، پس حتما رعایت کنین
3️⃣ بعد خمیر رو با دست گرد میکنیم و میذاریم داخل سینی فر (حتما کاغذ روغنی هم بندازین) بعد خمیر رو میذاریم داخل فر خاموش، یه قابلمه آب جوش هم آماده میکنیم و میذاریم داخل فر کنار خمیرمون و میذاریم یک ساعت استراحت کنه، حتما در فر رو هم میبندیم(❌به هیچ عنوان تو این مدت فر رو روشن نمی‌کنیم)
📍گذاشتن اب جوش کنار خمیر ضروریه
4️⃣بعد از یک ساعت خمیر رو از فر در میاریم و با دست یکم بازش میکنیم جوری که خیلی نازک یا ضخیم نشه و روش رو با چاقو که نوکش رو چرب کردیم خط میندازیم جوری که خمیر کامل بریده نشه، در حدی که روش شیار ایجاد شه کافیه
5️⃣بعد جعفری رو خرد میکنیم، سیرها رو  رنده میکنیم  و زرده تخم مرغ و نمک و فلفل رو بهش اضافه میکنیم و هم میزینم
6️⃣ در نهایت ترکیب سیر و جعفری که درست کردیم رو میمالیم روی خمیرمون تا همه سطح خمیر آغشته به موادمون بشه
7️⃣آخر سر پنیر پیتزا رو هم میذاریم بین اون خط‌هایی که ایجاد کردیم
8️⃣در نهایت خمیر رو به مدت 15 دقیقه تو فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه میذاریم بپزه
📍 دقت کنین تو مرحله آخر اب جوش رو از کنار خمیر برمیداریم چون برای پخت نهایی نیازی به وجود آب جوش نیست
روش رو هم میتونین گریل کنین که خوش رنگ تر بشه
📍پیشنهاد میکنم پنیر پیتزا و سیر زیاد بزنین چون خیلی خوشمزه ترش میکنه😁😋
نوش جوووونتون❤️



content details:
00:00 مواد مورد نیاز برای نون سیر
00:14 آماده کردن خمیر نون
01:37 آماده کردن مواد روی نون سیر
02:11 آماده کردن نهایی نون سیر و پخت نان

همه توضیحات ...