نان لواش با سبزیجات ارمنی - نان ارمنی ژینگالوف هاتس با شف میدانچی - Armenian Jingalov Hats
نان لواش با سبزیجات ارمنی - نان ارمنی ژینگالوف هاتس با شف میدانچی - Armenian Jingalov Hats
ما #نان_خانگی ژینگالوف هاتس #ارمنی را دوست داریم. و به نظر می رسد که محبوبیت آن در ایالات متحده و جاهای دیگر در حال افزایش است. این غذای تکان دهنده #وگان از سبزیجات خرد شده پر شده در #نان_محلی تخت تا سال های اخیر بهترین راز آرتساخ در #ارمنستان بوده است.
#chef_meidanchi
#شف_میدانچی
________________________________________________
✅️ مواد لازم
✔️ آب ٢٠٠ میلی لیتر
✔️ آرد همه منظوره ٣٦٠ گرم
✔️ نمک ١ قاشق چایخوری
✔️ سبزی های معطر و مفید در دسترس به میزان دلخواه
✔️ نمک، فلفل سیاه و قرمز یا هر ادویه دیگه ای که دوست دارید به میزان دلخواه
✔️ روغن زیتون یا هر روغنی که دوست دارید به میزان دلخواه
✔️ مدت زمان استراحت خمیر ٢٠ الی ٣٠ دقیقه/ حداکثر ١ ساعت در دمای محیط
✔️ دمای اجاق روی حداکثر ، زمانی که تابه داغ شد حرارت را می گذاریم روی حرارت متوسط رو به بالا تا نان ها نسوزند
✔️ نان ها را هر ٢_٣ دقیقه بر می گردانیم تا زمانی که نان کاملا رنگ بگیرد و بپزد
________________________________________________
✅️ کانال یوتیوب
https://www.seevid.ir/api/yid/MyPersianFa...
✅️ کانال اینستاگرام
Instagram: chefmeidanchi
________________________________________________
✅️ Music by Epidemic Sound
https://www.epidemicsound.com/referra...
________________________________________________
ما #نان_خانگی ژینگالوف هاتس #ارمنی را دوست داریم. و به نظر می رسد که محبوبیت آن در ایالات متحده و جاهای دیگر در حال افزایش است. این غذای تکان دهنده #وگان از سبزیجات خرد شده پر شده در #نان_محلی تخت تا سال های اخیر بهترین راز آرتساخ در #ارمنستان بوده است.
#chef_meidanchi
#شف_میدانچی
________________________________________________
✅️ مواد لازم
✔️ آب ٢٠٠ میلی لیتر
✔️ آرد همه منظوره ٣٦٠ گرم
✔️ نمک ١ قاشق چایخوری
✔️ سبزی های معطر و مفید در دسترس به میزان دلخواه
✔️ نمک، فلفل سیاه و قرمز یا هر ادویه دیگه ای که دوست دارید به میزان دلخواه
✔️ روغن زیتون یا هر روغنی که دوست دارید به میزان دلخواه
✔️ مدت زمان استراحت خمیر ٢٠ الی ٣٠ دقیقه/ حداکثر ١ ساعت در دمای محیط
✔️ دمای اجاق روی حداکثر ، زمانی که تابه داغ شد حرارت را می گذاریم روی حرارت متوسط رو به بالا تا نان ها نسوزند
✔️ نان ها را هر ٢_٣ دقیقه بر می گردانیم تا زمانی که نان کاملا رنگ بگیرد و بپزد
________________________________________________
✅️ کانال یوتیوب
https://www.seevid.ir/api/yid/MyPersianFa...
✅️ کانال اینستاگرام
Instagram: chefmeidanchi
________________________________________________
✅️ Music by Epidemic Sound
https://www.epidemicsound.com/referra...
________________________________________________
همه توضیحات ...