طرز تهیه چیزکیک نوتلا / How to make NUTELLA CHEESECAKE
چیزکیک نوتلا
NUTELLA CHEESECAKE
منبع: @rasamalaysia
ترجمه: @ashpaziii_cooking
مواد لازم:
* ۳۰۰ گرم بیسکویت ساقه طلایی
* ۵ قاشق غذاخوری کره نرم بدون نمک
1 13 اونس شیشه نوتلا در دمای اتاق
* ۳/۴ فنجان فندق تست شده خرد شده
* ۴۰۰ گرم پنیر خامه ای ، در دمای اتاق
* ۱/۲ فنجان شکر شیرینی پزی ، الک شده
طرز تهیه:
بیسکوییت ها را در کاسه غذاساز خرد کنید ، کره و ۱۵ میلی لیتر یا ۱ قاشق غذاخوری نوتلا را به آن اضافه کنید و تا زمانی که شروع به جمع شدن کند ، آن را مخلوط کنید. ۲۵ گرم/۳ قاشق غذاخوری فندق به آن اضافه کنید و تا زمانی که مخلوط شنی مرطوب و شنی به دست نیامد ، آن را مخلوط کنید.
سپس درون قالب گرد ۲۳ سانتی ریخته و با دست یا پشت قاشق فشار دهید. در یخچال بگذارید تا سرد شود.
پنیر خامه ای و شکر قنادی ها را با همزن بزنید تا یکدست شود و سپس باقیمانده نوتلا را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا ترکیب شود.
کراست را از یخچال خارج کرده و مخلوط نوتلا را با دقت روی پایه صاف کنید. باقیمانده فندق خرد شده را روی آن بپاشید و روی آن را بپوشانید و قالب را حداقل به مدت ۴ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید. برای نتیجه بهتر مستقیما از یخچال سرو کنید.
نوش جان😊
Instagram: ashpaziii_cooking
#آشپزی #پخت_و_پز#طرزتهیه #دستور_پخت #غذای_خانگی #غذا #دستورغذا #خوشمزه #دسر #سس #کیک #سالاد #شکموها#دسرترکی #نان #نوتلا #آشپزیملل#بیسکوئیت #چیزکیک_یخچالی
#cook #food #foodlove #delicious #cake #cheesecake #cooking #nutella
NUTELLA CHEESECAKE
منبع: @rasamalaysia
ترجمه: @ashpaziii_cooking
مواد لازم:
* ۳۰۰ گرم بیسکویت ساقه طلایی
* ۵ قاشق غذاخوری کره نرم بدون نمک
1 13 اونس شیشه نوتلا در دمای اتاق
* ۳/۴ فنجان فندق تست شده خرد شده
* ۴۰۰ گرم پنیر خامه ای ، در دمای اتاق
* ۱/۲ فنجان شکر شیرینی پزی ، الک شده
طرز تهیه:
بیسکوییت ها را در کاسه غذاساز خرد کنید ، کره و ۱۵ میلی لیتر یا ۱ قاشق غذاخوری نوتلا را به آن اضافه کنید و تا زمانی که شروع به جمع شدن کند ، آن را مخلوط کنید. ۲۵ گرم/۳ قاشق غذاخوری فندق به آن اضافه کنید و تا زمانی که مخلوط شنی مرطوب و شنی به دست نیامد ، آن را مخلوط کنید.
سپس درون قالب گرد ۲۳ سانتی ریخته و با دست یا پشت قاشق فشار دهید. در یخچال بگذارید تا سرد شود.
پنیر خامه ای و شکر قنادی ها را با همزن بزنید تا یکدست شود و سپس باقیمانده نوتلا را به مخلوط پنیر خامه ای اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا ترکیب شود.
کراست را از یخچال خارج کرده و مخلوط نوتلا را با دقت روی پایه صاف کنید. باقیمانده فندق خرد شده را روی آن بپاشید و روی آن را بپوشانید و قالب را حداقل به مدت ۴ ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید. برای نتیجه بهتر مستقیما از یخچال سرو کنید.
نوش جان😊
Instagram: ashpaziii_cooking
#آشپزی #پخت_و_پز#طرزتهیه #دستور_پخت #غذای_خانگی #غذا #دستورغذا #خوشمزه #دسر #سس #کیک #سالاد #شکموها#دسرترکی #نان #نوتلا #آشپزیملل#بیسکوئیت #چیزکیک_یخچالی
#cook #food #foodlove #delicious #cake #cheesecake #cooking #nutella
همه توضیحات ...