گرون نخر با خمیر خونگی هرچی بلد بودم را گفتم باقلوا تُرد،بِرشته که حرفه ایی خودت درست کن😋👌
4.8 هزار بار بازدید -
2 ماه پیش
-
سلام وقت بخیرخیلی خوش اومدین
سلام وقت بخیر
خیلی خوش اومدین و ممنون که هستین و همراهی میکنین 🙏👩🍳💐🌹💕
لینک دسته بندی آموزش باقلواهایی که تا الان ارائه دادم
هم با خمیر خونگی و هم با خمیر باقلوا آماده (بیست آموزش متنوع و با کیفیت و لذیذ) 👇👇
باقلوا مغز سیب وگردو😋شیرینی ترد و برش...
مواد لازم برای شربت 👇
2.5 لیوان دسته دار شکر به وزن 500 گرم
آب 3.5 لیوان دسته دار
آبلیمو ترش یک ق غذاخوری
مواد لازم برای پخت باقلوا 👇
کره دوغاب گرفته شده خالص 120تا 150 گرم
( شما باید تقریبا 300 گرم کره یا مارگارین را آب کنین تا این مقدار کره صاف داشته باشین)
روغن 120 گرم
مواد لازم برا ی خمیر باقلوا خانگی 👇
نکته مهم 👈 تمام مواد به دمای محیط باشند سرد و یخچالی استفاده نکنین
شیر 280 گرم
نیم لیوان روغن 100 گرم
یک تخم مرغ بدون پوست 52 گرم
50 گرم کره دوغاب گرفته (100 گرم آب کنین دوغاب بگیرین )
2 ق سرکه
5-6 گرم بکینگ پودر
کمی نمک
آرد 4 لیوان دسته دار تقریبا 600 گرم (کم کم اضافه کنین )
ممنون از همراهی شما عزیزان مهربان و باوفا 👩🍳🙏💐🌹💕
خیلی خوش اومدین و ممنون که هستین و همراهی میکنین 🙏👩🍳💐🌹💕
لینک دسته بندی آموزش باقلواهایی که تا الان ارائه دادم
هم با خمیر خونگی و هم با خمیر باقلوا آماده (بیست آموزش متنوع و با کیفیت و لذیذ) 👇👇
باقلوا مغز سیب وگردو😋شیرینی ترد و برش...
مواد لازم برای شربت 👇
2.5 لیوان دسته دار شکر به وزن 500 گرم
آب 3.5 لیوان دسته دار
آبلیمو ترش یک ق غذاخوری
مواد لازم برای پخت باقلوا 👇
کره دوغاب گرفته شده خالص 120تا 150 گرم
( شما باید تقریبا 300 گرم کره یا مارگارین را آب کنین تا این مقدار کره صاف داشته باشین)
روغن 120 گرم
مواد لازم برا ی خمیر باقلوا خانگی 👇
نکته مهم 👈 تمام مواد به دمای محیط باشند سرد و یخچالی استفاده نکنین
شیر 280 گرم
نیم لیوان روغن 100 گرم
یک تخم مرغ بدون پوست 52 گرم
50 گرم کره دوغاب گرفته (100 گرم آب کنین دوغاب بگیرین )
2 ق سرکه
5-6 گرم بکینگ پودر
کمی نمک
آرد 4 لیوان دسته دار تقریبا 600 گرم (کم کم اضافه کنین )
ممنون از همراهی شما عزیزان مهربان و باوفا 👩🍳🙏💐🌹💕
2 ماه پیش
در تاریخ 1403/01/30 منتشر شده
است.
4,890
بـار بازدید شده