طرز تهیه اناربیج فسنجون سبز گیلانی

3,033 بازدید
بیشتر
Behnam rostami
Behnam rostami
اناربیج یکی از انواع فسنجون های خوشمزه ی استان گیلانه. عطر و طعم بی نظیر سبزی های محلی، این خورشت رو برای هر ذائقه ای دلچسب میکن ...
اناربیج یکی از انواع فسنجون های خوشمزه ی استان گیلانه. عطر و طعم بی نظیر سبزی های محلی، این خورشت رو برای هر ذائقه ای دلچسب میکنه. من که عاشق اناربیجم. اصلا نمیتونم در کلام بگنجونم مزه ی فوق العاده ی این غذای خوشمزه رو. فقط باید خودتون درستش کنین و مزه ی رویاییش رو حس کنین
مواد لازمش هم اینهاست:
گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم
گردو ۲۰۰ گرم
رب انار دو قاشق غذاخوری
پیاز کوچک یک عدد
آب سرد شش لیوان
سبزی ۳۰۰ گرم
(شامل نعنا و جعفری و گشنیز و تره و چوچاق)
پس پاشین و دست به کار شین
اول گردو رو با رب انار تفت میدیم تا داغ بشه و بعد مرحله به مرحله(هر نیم ساعت دو لیوان) بهش آب یخ اضافه میکنیم تا روغن گردو حسابی در بیاد. نمک و فلفل هم بهش میزنیم و میذاریم جا بیفته.
سبزی ها رو سرخ میکنیم و بعد از حدود دو ساعت به قابلمه اضافه ش میکنیم و گلپر هم به خورشت اضافه میکنیم.
از قبل پیاز رو هم رنده میکنیم و آبش رو کامل میگیریم و بعد به گوشت چرخکرده اضافه ش میکنیم، دو قاشق از سبزی خرد شده مون رو هم بهش اضافه میکنیم، نمک و فلفل و زردچوبه بهش میزنیم و خوب ورزش میدیم تا یکدست بشه. بعد میذاریم یک ساعت استراحت کنه و در انتها قلقلی ش میکنیم.
نیم ساعت بعد از اضافه کردن سبزی به قابلمه، گوشت های قلقلی رو هم بهش اضافه میکنیم و ده دقیقه در قابلمه رو نمیذاریم تا گوشت خودش رو بگیره و وا نره، بعد درش رو نیمه باز میذاریم تا خورشتمون حدود ۴۰ دقیقه ی دیگه بپزه و آماده ی خوردن بشه.
آخ که چقدر این خورشت با سیر تازه و باقالی و زیتون و سبزی خوردن معرکه س.
حتما درستش کنید و نوش جانتون کنید.
اگه از این آموزش خوشتون اومد لطفا این صفحه رو سابسکرایب کنید

همه توضیحات ...