طرز تهیه شیرینی قندی _ شیرینی عید نوروز بدون نیاز به همزن برقی که در کمتر از نیم ساعت آماده میشه !

آشپزی خوب با طاهرهFOOD GOOD
آشپزی خوب با طاهرهFOOD GOOD
شیرینی قندی یکی از شیرینی های سنتی شهر قزوین هست که فقط با ۴ قلم مواد اولیه و در کمترین زمان ممکن آماده میشه..پس حتماً این شیرین ...
شیرینی قندی یکی از شیرینی های سنتی شهر قزوین هست که فقط با ۴ قلم مواد اولیه و در کمترین زمان ممکن آماده میشه..پس حتماً این شیرینی خوشمزه رو برای سفره های عیدتون درست کنید که طعمش بی نظیره 💓
ماندگاری این شیرینی در ظرف دربسته و جای خشک و خنک حدود ۴ هفته ، در یخچال ۳ ماه و در فریزر ۶ ماه.
تعداد با توجه به سایز انتخابی حدوداً ۳۰ عدد میشه.
خمیر بهتر است بعد از آماده شدن استفاده شود. ولی حدود یک هفته در یخچال ماندگاری دارد اما کیفیت خمیر اولیه و تازه بهتر است.
دوستای عزیزم حتماً این شیرینی خوشمزه و آسون رو درست کنید و نظراتتون رو برام کامنت کنید، دوستتون دارم 😘
_____________
مواد اولیه لازم جهت تهیه شیرینی قندی:
آرد ۱۰۰ گرم
پودر قند ۵۰ گرم
روغن نیمه جامد ۵۰ گرم
پودر هل ۱/۴ ق چایخوری
بکینگ پودر ۱/۴ ق چایخوری
پودر خشخاش یا تخم خرفه برای تزیین
___________
شروع ویدیو طرز تهیه شیرینی قندی00:00
ذوب کردن روغن برای درست کردن شیرینی عید نوروز 00:25
اضافه کردن پودر قند به روان برای درست کردن شیرینی قندی00:41
زمان اضافه کردن بکینگ پودر به شیرینی قندی01:09
اضافه کردن آرد به شیرینی سنتی 01:25
وزن تقریبی هر شیرینی قندی02:46
مدت زمان لازم برای پخت شیرینی قندی سنتی 03:31
آمتده شدن شیرینی قندی04:03
______________

با عرض سلام خدمت شما دوست عزیز وگرامی...
من طاهره دهقان هستم.متولد سال ۱۳۷۲ از شهر باستانی یزد؛عاشق کیک پزی،شیرینی پزی،آشپزی کردن،درست کردن دسر ،فینگر فودو..در کل به درست کردن غذاها وشیرینی های خوشمزه وبسیار لذیذ در عین حال ساده وسریع علاقه دارم.اومدم تا تجربیات خودم را به شما هم منتقل کنم ودر کنار شما عزیزان بهترین روش پخت به همراه تمامی نکات طلایی مربوط به آن ها را بگم.اگر شما هم مثل من عاشق درست کردن خوشمزه های رنگارنگ هستید ودوست دارید که کیک های تولد،انواع شیرینی ها وغذاهای سالم ،رژیمی ،خانگی، سنتی و مدرن رو یاد بگیرید پس با من همراه باشید .

همه توضیحات ...