طرز تهیه کیک خامه ای شکلاتی موز و گردو با بافتی بینظیر و پنبه ای همراه آموزش گاناش و تمامی نکات مهم

14,769 بازدید
بیشتر
آشپزی با فرکوک FerCook
آشپزی با فرکوک FerCook
بهترین کیک خامه ای شکلاتی !😵‍💫سلام و درود 🖐️آموزش از من حمایت از شما🙏@[email protected]پ.ن:به ازای هر عدد ...
بهترین کیک خامه ای شکلاتی !😵‍💫
سلام و درود 🖐️
آموزش از من حمایت از شما🙏
@fer.cook
@fer.cook
پ.ن:به ازای هر عدد تخم مرغ ۲۵ گرم آرد و ۲۵گرم شکر نیازه
بریم با هم کیک شکلاتی موز و گردو درست کنیم 👇
🎂مواد لازم کیک خامه ای برای ۱۵ نفر:
۱-تخم مرغ ۶عدد
۲-آرد ۱۵۰گرم (یک و یک چهارم پیمانه قنادی سرصاف)
۳-شکر ۱۵۰ گرم (سه چهارم پیمانه سرصاف)
۴-پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری +دو تا سه قاشق غذاخوری آب جوش برای داخل کیک
۵-آبجوش یک چهارم پیمانه برای داخل زرده
۶-وانیل نصف قاشق چایخوری
۷-بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
۸-موز دو عدد متوسط
۹-گردو خرد شده ۴قاشق غذاخوری
🎂طرزتهیه کیک شکلاتی :
سفیده و زرده را ازهم جدا کرده سفیده را داخل کاسه همزن ریخته با دور تند هم بزنید کمی که کف کرد نیمی از شکر را به صورت بارانی روی سفیده ریخته هم میزنید تا جایی که سفیده ابری و پنبه ای بشه  که وقتی ظرفو برگردوندید  ازش نریزه
بعد زرده ی تخم مرغ را داخل ظرف همزن ریخته همراه شکر و وانیل هم میزنید تا کرمی و کشدار بشه در حین هم زدن آب جوش را اضافه کرده کرمی که شد پودر کاکائو را بیافزایید هم بزنید که یکدست بشه بعد بکینگ پودر را مخلوط آرد کنید و الک کنید روی سفیده بعد زرد کاکائویی را ریخته به صورت دورانی هم میزنید از یک طرف تا پف کیک نخوابه در سه مرحله این کارو انجام بدید بعد داخل قالب ۲۳ کاغذ روغنی انداخته و مایه کیک را ریخته به سطح کار بزنید حبابهاش خارج بشه داخل فر ۱۸۰ درجه که یک ربع پیش گرمایش دادید قرار بدید طبقه ی وسط فر ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بستگی به دمای فر داره با خلال چوبی یا چنگال تست کنید مایه به خلال نچسبید کیک آماده است (توّجه قبل از ۲۵ دقیقه درِ فر را بار نکنید پف کیک میخوابه )بعد از پخت بیارید بیرون کاملا که سرد شد از وسط برش بدید و طبق تصویر خامه کشی کنید
🎂مواد لازم خامه کشی:
۱-خامه قنادی ۷۰۰ گرم تا ۹۰۰ گرم(این کیک ۷۰۰ گرم خامه برد)
۲-پودر کاکائو دو قاشق مرباخوری+دو تا سه قاشق غذاخوری آبجوش (مخلوط کنید بگذارید سرد بشه)
اگر پر رنگتر میخواهید دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو بریزید
🌹خامه را بگذارید تو محیط آشپزخونه تا مثل بستنی آب بشه ولی سرماشو داشته باشه بعد بادور تند بزنید وسط همزدن پودر کاکائو حل شده را اضافه کنید
🎂مواد لازم گاناش:
۱-خامه دو قاشق غذاخوری
۲-شکلات شیری یا تلخ سکه ای ۶عدد
رو حرارت بخار آب بن ماری کنید یکدست که شد و ازحرارت افتاد طبق ویدئو تزیین کنید یا هر شکلی که دوست دارید
پ.ن:بعد از آماده سازی کیک ۷ تا ۸ ساعت داخل یخچال استراحت بدید هر چه بیشتر بمونه لذیذتره
نوش جان
#کیک #کیک_شکلاتی  #کیک_خامه_ای  #کیک_خامه_شکلات #کیک_تولد  #کیک_عصرانه  #کیک_خانگی  #کیک_کافی_شاپ  #کیک_ساده  #کیکپزی  #طرزتهیه  #طرز_تهیه_کیک #کیک_موز_گردو
#کیک_خوشمزه

همه توضیحات ...