Apple Streusel Cake طرز تهیه کیک سیب با رویه کرامبلی #کیک_سیب

Varesh
Varesh
مواد لازم : کره ۲۰۰ گرم پوست لیمو ۱ ق چ شکر ۱۵۰ گرم تخم مرغ ۳ عدد آرد ۲۲۵ گرم بیکینگ پودر ۲/۱ و ۱ ...
مواد لازم :

کره ۲۰۰ گرم
پوست لیمو ۱ ق چ
شکر ۱۵۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
آرد ۲۲۵ گرم
بیکینگ پودر ۲/۱ و ۱ ق چ
شیر ۸۰ میلی لیتر
کره اضافی ۲۵ گرم
شکر قهوه ای ۷۵ گرم

مواد لازم رویه:

آرد ۱۱۰ گرم
بیکینگ پودر ۸/۱ ق چ
شکر قهوه ای ۷۵ گرم
دارچین ۱ ق چ
کره خرد شده ۸۰ گرم

طرز تهیه کیک:
فر رابا حرارت ۱۸۰درجه سانتی گراد گرم کنید.قالب گرد ۲۵ سانتی متری راچرب  کنید با کاغذ بپوشانید روی کاغذ را نیز جرب کنید.
ابتدا مواد رویه را آماده کنید:آرد،شکر،دارچین را در ظرف غذا ساز بریزید  دستگاه را روشن کنید تا مواد مخلوط شود کره را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا مواد خمیر شود، خمیر آماده را در کیسه نایلون قرار داده و به مدت بکساعت در فریزر قرار دهید
برای تهیه کیک ؛ ابتدا کره ،سیب و شکر قهوه ای را داخل ظرفی ریخته روی حرارت قرار دهید تا ابتدا کره و شکر ذوب شده و مواد بجوشد تا سیب ها نرم شود از روی حرارت بردارید کنار بگذارید .کره و شکر را با همزن برقی بزنیدتا به حالت کرم دارآید ،تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید تا جذب مواد شود ، آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده در دو مرحله به همراه شیر به مواد افزده خوب مخلوط کنید ، مواد آماده را داخل قالب بریزید سطح آن را صاف کنید و به مدت ۲۵ دقیقه در فرقرار دهید ،سپس از فرخارج کرده به سرعت سیب پخته را روی کیک پهن کنید و خمیر آماده که در فریزر قرار داده اید را روی سیب رنده کنید و مجددا ۲۵ دقیقه در فر بپزید .کیک را از فر خارج کنید و بعد از ۱۵ دقیقه از قالب جدا. کرده روی طوری خنک کنید . کاغذ ریر کیک را جدا کنید و در ظرف مورد نظر قرار دهید .کیک ررا درظرف در دار به مدت ۴روز نگه داری کنیداین کیک به صورت گرم و سرد قابل سرو میباشد
نوش جان

Music:

https://www.bensound.com

همه توضیحات ...