طرز تهیه شیرینی ناپلئونی نیم ساعته خوشمزه تر از قنادی | Napoleon's dessert Recipe

15,270 بازدید
بیشتر
مریم ابراهیمی | Foodiemaryam
مریم ابراهیمی | Foodiemaryam
شیرینی ناپلئونی در واقع با لایه های خمیر هزارلا، کرم پاتیسیر و خامه درست میشه و و یه دسر فرانسوی هستاما تو ایران معمولا قناد ...
شیرینی ناپلئونی در واقع با لایه های خمیر هزارلا، کرم پاتیسیر و خامه درست میشه و و یه دسر فرانسوی هست
اما تو ایران معمولا قنادی های فقط از خامه استفاده میکنن و خب من هم توی این آموزش آسون ترین و بهترین راه درست کردن این شیرینی رو بهتون یاد میدم اونم فقط با ۴ قلم مواد

خمیر هزارلا رو هم از لوازم قنادیا ویا خیی از هایپرمارکت ها میتونین تهیه کنید

مواد لازم:
خامه قنادی ۳۰۰ گرم
خمیر هزارلا ۱ بسته
پودر پسته
پودر قند

همه توضیحات ...