طرز تهیه شیرینی ناپلئونی نیم ساعته خوشمزه تر از قنادی | Napoleon's dessert Recipe
شیرینی ناپلئونی در واقع با لایه های خمیر هزارلا، کرم پاتیسیر و خامه درست میشه و و یه دسر فرانسوی هست
اما تو ایران معمولا قنادی های فقط از خامه استفاده میکنن و خب من هم توی این آموزش آسون ترین و بهترین راه درست کردن این شیرینی رو بهتون یاد میدم اونم فقط با ۴ قلم مواد
خمیر هزارلا رو هم از لوازم قنادیا ویا خیی از هایپرمارکت ها میتونین تهیه کنید
مواد لازم:
خامه قنادی ۳۰۰ گرم
خمیر هزارلا ۱ بسته
پودر پسته
پودر قند
اما تو ایران معمولا قنادی های فقط از خامه استفاده میکنن و خب من هم توی این آموزش آسون ترین و بهترین راه درست کردن این شیرینی رو بهتون یاد میدم اونم فقط با ۴ قلم مواد
خمیر هزارلا رو هم از لوازم قنادیا ویا خیی از هایپرمارکت ها میتونین تهیه کنید
مواد لازم:
خامه قنادی ۳۰۰ گرم
خمیر هزارلا ۱ بسته
پودر پسته
پودر قند
همه توضیحات ...