آموزش پای سیب به روش قنادی :همراه با تمام نکات برای پخت به آسانی در منزل

4,218 بازدید
بیشتر
Elichef
Elichef
پای_سیب_کیکی در واقع همون کیکی هست که با سیب فیلینگ شده که در خیلی ها از قنادیها با عنوان پای سیب جا افتاده .معمولا به ص ...
پای_سیب_کیکی در واقع همون کیکی هست که با سیب فیلینگ شده که در خیلی ها از قنادیها با عنوان پای سیب جا افتاده .

معمولا به صورت تک نفره تو قالب مخصوص پای_سیب پخت میشه و با اشکال مختلف تزیین میشه
به صورت تخته ای هم پخت و تزیین هم میشه
جز یکی از کیکهای پر طرفدار #کافیشاپی هم محسوب میشه
#انواع_رسپی برای این پای وجود داره که من از نوع بهترین رو برای شما در نظر گرفتم
پس سیوش کن که تو اولین فرصت امتحانش کنی  و با لایک♥️ و کامنت و اشتراک گذاری مثل همیشه بهم انرژی بده و حمایتم کن🙏

🍴موادلازم🍴


مواد لازم:
آرد:۱۸۰ گرم
شکر: ۱۲۰ گرم
سفیده تخم مرغ خنک: ۱۵۰ گرم
زرده تخم مرغ: ۱۰۰ گرم
روغن مایع : ۷۵ گرم
شربت بار: ۲۰ گرم
وانیل یک قاشق چایخوری
بیکینک پودر : یک قاشق چایخوری
سیب زرد : تعدادی
پودر کاکائو برای خمیر کیک

❌❌❌برای میزان کارگاهی برحسب نیاز در مقادیر بالا ضرب کنید ⭕⭕⭕


❌❌نکات مهم❌❌

⭕من توی فیلم هم بهتون نشون دادم و گفتم که بهتره سیبهارو با کمی آب بپزید یا بخار پز کنید فقط در حد چند دقیقه که نرم بشه و از #سیب_زرد استفاده کنید بهتره و میتونید از سیب خام یا قرمز هم استفاده کنید و حتما بدون آب باشه  ولی سیب پخته هم خوشمزه تره هم دیرتر فاسد میشه و ماندگاریش بالاست و موقع برش هم اذیت نمیشید و برشها تمیز درمیاد⭕

⭕ میتونید بجای پای سیب از یه قالب بزرگ به شکل دلخواه هم استفاده کنید ⭕

⭕حتما از ترازو استفاده کنید که برای نتیجه کار به مشکلی برنخورید و منم اصلا با پیمانه کار نمیکنم چون بیشتر کارهای حرفه ای و کلا #کارگاهی با ترازو انجام میشه و پیمانه و لیوان در کارگاه کاربرد نداره⭕

⭕مدت زمان پخت بستگی‌ به حجم قالب و داغی فر شما داره بعد از یک ربع چک کنید⭕

⭕ تعداد تخم مرغها حدودا پنج تا بود ⭕



❌❌بازم سوالی داشتین زیر همین پست  کامنت کنید حتما جواب میدم 🙏🌹 ❌❌

همه توضیحات ...