حلوا شیره انگور
آموزش حلوا شیره انگور
آموزش یه حلوا شیره خوشمزه براتون آوردم که واقعا نگم از طعمش 👌
یه طعم نوستالژیکی داره 😋
بچه بودم این حلوا رو زیاد میخوردم و کلا جز حلواهای که خیلی دوستش دارم
بریم که دستورش رو براتون بذارم و شما هم با لایک ها و کامنت های پرانرژیتون منو همراهی کنید ❤❤❤
✅ آموزش دیزاین این حلوا رو تو پست بعدی میتونید ببینید
🍇 حلوا شیره انگور 🍇
آرد سنگک 1 لیوان فرانسوی
شیره انگور 3/4 لیوان
آب 3/4 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
روغن مایع 1/4 لیوان
کره 70 تا 90 گرم (میزان روغن مصرفی به جنس آرد بستگی داره بنابراین روغن رو یکباره نریزید...ممکنه روغن کمتری مصرف بشه )
پودر هل 1/4 ق چایخوری
🍇 طرز تهیه 👇
ابتدا شیره حلوا رو آماده کنید
آب، شیره انگور، گلاب، هل را با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار بدین تا شیره در آب حل و یکدست بشه
👈 نیازی نیست شربت بجوشه همینکه گرم بشه کافیه
حرارت را خاموش و شربت را کنار بذارید
👈 اگه شیرینیش کم بود میتونید 4 - 5 ق غذاخوری شکر به شیره حلوا اضافه کنید تا شکر داخل شیره حل بشه
آرد رو داخل تابه با حرارت ملایم 30 تا 40 دقیقه تفت بدین تا کمی طلایی بشه
✅ اینکه چقدر آرد طلایی بشه به سلیقه شما بستگی داره، من این حلوا رو تیره دوست دارم
سپس آرد را الک و کنار بذارید
✅ الک کردن آرد مانع گلوله شدن اون داخل حلوا میشه
به آرد تفت داده شده و گرم، روغن و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا آرد و روغن یکدست بشن و یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم باهم تفت بخورند
حالا شربت را در سه مرحله اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا شربت به خورد آرد و روغن بره
👈حواستون باشه در این مرحله حرارت کاملا ملایم باشد وگرنه شربت سریع تبخیر و حلوا خشک و ترک دار میشه
در آخر روی حرارت ملایم آنقدر هم بزنید تا حلوا جمع و گهواره بشه و حالت خمیری نباشه
✅ نکات این حلوای خوشمزه 👇
🌸 آرد قنادی مناسب این حلوا نیست
🌸اگر شیره انگورخیلی غلیظ و شیرین بود میتونید 1/2 پیمانه بریزید
و اگه شیره رقیق و کم شیرین بود تا 1 پیمانه شیره میتونید بریزید
🍇طعم این حلوا عالیه حتما تستش کنید
لطفا کانال ما رو سابسکرایب کنید و زنگوله کنارش رو که بزنید نوتفیکیشن رسپی های جدیدمون برای شما ارسال میشه
آدرس یوتیوب ما:
@elhamfoods4370
آدرس پیج اینستاگرام ما:
@elham.foods
@elham.foods
Instagram: elham.foods
آموزش یه حلوا شیره خوشمزه براتون آوردم که واقعا نگم از طعمش 👌
یه طعم نوستالژیکی داره 😋
بچه بودم این حلوا رو زیاد میخوردم و کلا جز حلواهای که خیلی دوستش دارم
بریم که دستورش رو براتون بذارم و شما هم با لایک ها و کامنت های پرانرژیتون منو همراهی کنید ❤❤❤
✅ آموزش دیزاین این حلوا رو تو پست بعدی میتونید ببینید
🍇 حلوا شیره انگور 🍇
آرد سنگک 1 لیوان فرانسوی
شیره انگور 3/4 لیوان
آب 3/4 لیوان
گلاب 1/4 لیوان
روغن مایع 1/4 لیوان
کره 70 تا 90 گرم (میزان روغن مصرفی به جنس آرد بستگی داره بنابراین روغن رو یکباره نریزید...ممکنه روغن کمتری مصرف بشه )
پودر هل 1/4 ق چایخوری
🍇 طرز تهیه 👇
ابتدا شیره حلوا رو آماده کنید
آب، شیره انگور، گلاب، هل را با هم مخلوط و روی حرارت ملایم قرار بدین تا شیره در آب حل و یکدست بشه
👈 نیازی نیست شربت بجوشه همینکه گرم بشه کافیه
حرارت را خاموش و شربت را کنار بذارید
👈 اگه شیرینیش کم بود میتونید 4 - 5 ق غذاخوری شکر به شیره حلوا اضافه کنید تا شکر داخل شیره حل بشه
آرد رو داخل تابه با حرارت ملایم 30 تا 40 دقیقه تفت بدین تا کمی طلایی بشه
✅ اینکه چقدر آرد طلایی بشه به سلیقه شما بستگی داره، من این حلوا رو تیره دوست دارم
سپس آرد را الک و کنار بذارید
✅ الک کردن آرد مانع گلوله شدن اون داخل حلوا میشه
به آرد تفت داده شده و گرم، روغن و کره رو اضافه کنید و هم بزنید تا آرد و روغن یکدست بشن و یکی دو دقیقه روی حرارت ملایم باهم تفت بخورند
حالا شربت را در سه مرحله اضافه و سریع و مدام هم بزنید تا شربت به خورد آرد و روغن بره
👈حواستون باشه در این مرحله حرارت کاملا ملایم باشد وگرنه شربت سریع تبخیر و حلوا خشک و ترک دار میشه
در آخر روی حرارت ملایم آنقدر هم بزنید تا حلوا جمع و گهواره بشه و حالت خمیری نباشه
✅ نکات این حلوای خوشمزه 👇
🌸 آرد قنادی مناسب این حلوا نیست
🌸اگر شیره انگورخیلی غلیظ و شیرین بود میتونید 1/2 پیمانه بریزید
و اگه شیره رقیق و کم شیرین بود تا 1 پیمانه شیره میتونید بریزید
🍇طعم این حلوا عالیه حتما تستش کنید
لطفا کانال ما رو سابسکرایب کنید و زنگوله کنارش رو که بزنید نوتفیکیشن رسپی های جدیدمون برای شما ارسال میشه
آدرس یوتیوب ما:
@elhamfoods4370
آدرس پیج اینستاگرام ما:
@elham.foods
@elham.foods
Instagram: elham.foods
همه توضیحات ...