باقالی پلو | Baghali Polo
باقالی پلو، با عطر دلنشین و ظاهر جذابش، همیشه روی میزهای مهمونی ما ایرانیها خودنمایی میکنه. حالا توی این ویدیو، شما قراره با تمام نکات مهمی که برای پخت یک باقالی پلوی عالی نیاز دارید آشنا بشید.
حالا وقتشه که خودتون دست به کار شید و به مناسبت سیزده به در این باقالی پلو رو تهیه کنید و در کنار هم، لذتش رو ببرید.
مواد لازم:
برنج: 3 پیمانه
نمک: به مقدار لازم
باقلا (پاکشده): 200 گرم
کاهو (شسته شده): به تعداد لازم
جعفری (خشک شده): 10 گرم
شبت (خشک شده): 10 گرم
ادویه پلویی*: 1 قاشق سوپخوری
کره: 120 گرم
زعفران (ساییده و حل شده در آب): 2 قاشق سوپخوری
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
*ادویه پلویی شامل زیره سبز و سیاه (از هر کدام 20 گرم)، دارچین، تخم گشنیز و جوزهندی (از هر کدام 10 گرم) و میخک (5 گرم) است که بهصورت پودرشده با یکدیگر مخلوط شدهاند.
خرید کتاب آشپزی ایرانی :
https://b2n.ir/w63316
Baghali Polo is a popular Iranian dish that is enjoyed by many. It has a delightful aroma and an attractive appearance, making it the perfect addition to any Iranian gathering. In this video, you will learn all the essential tips you need to cook an excellent Baghali Polo.
To make this dish, you will need:
3 cups (480 g) of rice
salt
200 gr. of rinsed and trimmed broad beans
lettuce leaves
10 gr. of dried parsley
10 gr. of dried dill
1 tbsp. of mixed spice*
120 gr. of butter or solid oil
2 tbsp. of ground saffron dissolved in boiling water
frying oil
*Mixed spices include a mixture of ground coriander seeds, cumin, cinnamon, black pepper, and cardamom in equal amounts.
Once you have all the ingredients, it's time to get hands-on and prepare this delicious Baghali Polo for Sizdeh Bedar. Don't forget to enjoy it with your loved one
#آموزش_آشپزی #باقالی_پلو #سانازسانیا #پلو
#howtocook #food #recipe #baghalipolo
حالا وقتشه که خودتون دست به کار شید و به مناسبت سیزده به در این باقالی پلو رو تهیه کنید و در کنار هم، لذتش رو ببرید.
مواد لازم:
برنج: 3 پیمانه
نمک: به مقدار لازم
باقلا (پاکشده): 200 گرم
کاهو (شسته شده): به تعداد لازم
جعفری (خشک شده): 10 گرم
شبت (خشک شده): 10 گرم
ادویه پلویی*: 1 قاشق سوپخوری
کره: 120 گرم
زعفران (ساییده و حل شده در آب): 2 قاشق سوپخوری
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن): به مقدار لازم
*ادویه پلویی شامل زیره سبز و سیاه (از هر کدام 20 گرم)، دارچین، تخم گشنیز و جوزهندی (از هر کدام 10 گرم) و میخک (5 گرم) است که بهصورت پودرشده با یکدیگر مخلوط شدهاند.
خرید کتاب آشپزی ایرانی :
https://b2n.ir/w63316
Baghali Polo is a popular Iranian dish that is enjoyed by many. It has a delightful aroma and an attractive appearance, making it the perfect addition to any Iranian gathering. In this video, you will learn all the essential tips you need to cook an excellent Baghali Polo.
To make this dish, you will need:
3 cups (480 g) of rice
salt
200 gr. of rinsed and trimmed broad beans
lettuce leaves
10 gr. of dried parsley
10 gr. of dried dill
1 tbsp. of mixed spice*
120 gr. of butter or solid oil
2 tbsp. of ground saffron dissolved in boiling water
frying oil
*Mixed spices include a mixture of ground coriander seeds, cumin, cinnamon, black pepper, and cardamom in equal amounts.
Once you have all the ingredients, it's time to get hands-on and prepare this delicious Baghali Polo for Sizdeh Bedar. Don't forget to enjoy it with your loved one
#آموزش_آشپزی #باقالی_پلو #سانازسانیا #پلو
#howtocook #food #recipe #baghalipolo
همه توضیحات ...