Samoon bread (Iraqi ) / نان صمون (عراقی)

108 بازدید
بیشتر
Roya’s life
Roya’s life
مواد لازم: آرد 500g آب ولرم 200ml مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری نمک 1 قاشق غذا خوری مواد لازم برای رومال : ...
مواد لازم:
آرد 500g
آب ولرم 200ml
مایه خمیر 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذا خوری
مواد لازم برای رومال :
نصف فنجان آب ولرم
آرد 1 الی 2 قاشق غذاخوری
مواد برای بعد از پخت:
نصف فنجان آب سرد
نکته ها:
_خمیر باید ده دقیقه ورز بدید.
_ خمیر باید حداقل یک ساعت استراحت کنه.
_ فر را از قبل در دمای 200 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.
_ پخت نون ها به مدت 15 الی 20 دقیقه ست، بستگی به فر داره.
Samoon bread
Ingredients:
Plain flour 500g
Lukewarm water 200ml
Dry yeast 1tbsp
Salt 1 tbsp
Brushed dough ingredients:
Lukewarm water 1/2 cup
Plain flour 1 to 2 tbsp
After baking ingredients:
Coldwater 1/2 cup
Tips:
_ Knead for ten minutes.
_ The dough should rest for at least an hour.
_ preheated oven  to 200 degrees
_ bake for 15 to 20 minutes.
Music: @ragheboriginal
Please Follow me on Instagram:
@daily.taste.made
And please subscribe to my channel on youtube: Roya’s Kitchen
❤️
#samoon #samoonbread #iraqisamoon #iraqisamoonbread #bread #homemadesamoon #homemadebread #نان_صمون #نان_صمون_عراقی #نان_عراقی _#نان_خانگی

همه توضیحات ...