طرز تهیه بُرش روسی البته بدون گوشت - Russian Borscht -Борщ

Cook & Bake with DORSA
Cook & Bake with DORSA
یه توضیح مختصری در مورد بُرش بدم که این غذا در اصل با گوشت ( خوک یا گاو) درست میشه و‌ در واقع حکم یک نوع آش رو‌ داره و در روسیه ...
یه توضیح مختصری در مورد بُرش بدم که این غذا در اصل با گوشت ( خوک یا گاو) درست میشه و‌ در واقع حکم یک نوع آش رو‌ داره و در روسیه و‌کشورهای بلوک شرق و بهش سوپ نمیگن . و‌همچنین این غذا را با چربی خوک که با سیر فراوان ترکیب شده هم میل میکنن که جز سلیقه ما نیست.
من خودم ترجیهم اینه بُرش را بدون گوشت درست کنم ولی شما میتونید گوشتتون را با پیاز و نمک و فلفل بپزید و از آب گوشت هم داخل بُرش استفاده کنید.
~~~~~~~~~~~
مواد لازم :
چغندر                         ۱ عدد متوسط
کلم  سفید خرد شده    ۱ لیوان
هویج                          ۱ عدد متوسط
پیاز                             ۱ عدد متوسط
لوبیا سفید پخته شده   ۱/۲ لیوان
سیب زمینی                ۱ عدد متوسط
برگ بو                        ۲ عدد
نمک                            ۲ ق چ
فلفل سیاه                   ۱/۴ ق چ
زردچوبه                      ۱/۴ ق چ
رب گوجه                    ۱ ق غ
جعفری
خامه ترش

~~~~~~~~~~~

ingredients :
1 medium beet
Chopped white cabbage 1 cup
1 medium carrot
1 medium onion
Cooked white beans 1/2 cup
1 medium potato
Bo leaves 2 pcs
Salt 2 tsp
Black pepper 1/4 tsp
Turmeric 1/4 tsp
Tomato paste 1 tbsp
Parsley
Sour cream
~~~~~~~~~~~
#borscht#russian#بُرش#борщ

_______________________________________________________

. لطفاً با سابسکرایب کردن کانال من،  از من حمایت کنید و از ویدئو های بعدی با خبر بشید 🙏🏻❤️
. خوشحال میشم که اگر این  ویدئو  را پسندیدید لایک کنید و با دوستان خودتون به اشتراک بذارید🥰

If you like my videos, please subscribe to my channel for new cooking videos:

Y O U T U B E         cookbakewithdorsa
I N S T A G R A M    Instagram: cook_bake_dorsa
F A C E B O O K    Facebook: cook_bake_dorsa-113570476969201

THANK YOU !
_______________________________________________________

همه توضیحات ...