سیب‌زمینی تنوری سوپر کرانچی در فر: روش علمی برای برشته‌ترین نتیجه ممکن با کاملترین آموزش زبان فارسی

Yummy Gastronomy
Yummy Gastronomy
کاملترین آموزش دست‌یابی به برشته‌ترین و لذیذ‌ترین سیب‌زمینی تنوری منظومه شمسی: روش تخریب پکتین در آب قلیایی!اگر به دنبال سیب ...
کاملترین آموزش دست‌یابی به برشته‌ترین و لذیذ‌ترین سیب‌زمینی تنوری منظومه شمسی: روش تخریب پکتین در آب قلیایی!
اگر به دنبال سیب‌زمینی تنوری آرمانی هستید، در این ویدیو با مهیار همراه باشید تا با توضیحات ساده، روش عملی و توضیحات علمی دست‌یابی به لذیذترین و برشته ترین سیب‌زمینی تنوری در فر خانگی را برای شما رمزگشایی کند.
در یک کلام، سطح محتوی و نتیجه نهایی این ویدیو، در فضای مجازی فارسی بی‌سابقه و بی‌مانند است.


مواد لازم:
سیب زمینی تازه ۱.۵ کیلو
روغن زیتون فرابکر ۱/۳ پیمانه
نمک ۲۵ گرم برای هر لیتر آب = ۷۵ گرم برای ۳ لیتر
سیر تازه ۶-۸ حبه
رزماری تازه یک شاخه ۱۵ سانتی‌متر
یبیکربنات سدیم ۳/۴ قاشق چای‌خوری (۱/۴ برای هر لیتر آب)
پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چای‌خوری
توجه فرمایید: این سیب‌زمینی به هیچ سس یا کچاپ یا چیز دیگری نیاز ندارد، لطفا از طعم لذیذ و خالص خودش، لذت ببرید!


لینک ویدیوی آموزش نچسب کردن تابه استیل:آموزش روش حرفه ای نچسب کردن ظروف پخت ...

همه توضیحات ...