کته دمی بادمجون بلغور ترکی ✅😋 این دمی کته گوجه بادمجون عالیه وای معرکه است کافیه یکبار امتحان کنین👌💯
مواد لازم را یادداشت میکنم 🌹🙏👩🍳💞
دوستان ببخشین آخر کار برق و نور نداشتم نشد واضح فیلم بگیرم . ممنونم از شما همراهان باوفا
پلو بادمجون بلغور ترکی⬅️ ۱-نمک ۱ قاشق غذاخوری (برای گرفتن تلخی بادمجان)
۲-آب ۴ لیوان
۳-بادمجان ۴ عدد معادل ۵۰۰ گرم
۴-بلغور گندم ۱ و نیم لیوان (برای ۴ تا ۵ نفر )
۵-استاک مرغ ۱و نیم لیوان
۶-روغن
۷-پیاز درشت ۱ عدد
۸-نمک به مقدار لازم (برای تفت بلغور)
۹-رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری (یا ۲ قاشق غذاخوری)
۱۰-رب فلفل ۱ قاشق غذاخوری (دلبخواه)
۱۱-گوجه فرنگی ۲ عدد
۱۲-زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
۱۳-فلفل سیاه نوک قاشق چایخوری
۱۴-پول بیبر یک دوم قاشق چایخوری
۱۵-نمک ۱ قاشق مرباخوری پز
۱۶-آب جوش ۱ و نیم لیوان
۱۷-کره (دلبخواه)
۱۸- نیم لیوان آب دیگر (برای بادمجان)
نوش جان 🌹💖
دوستان ببخشین آخر کار برق و نور نداشتم نشد واضح فیلم بگیرم . ممنونم از شما همراهان باوفا
پلو بادمجون بلغور ترکی⬅️ ۱-نمک ۱ قاشق غذاخوری (برای گرفتن تلخی بادمجان)
۲-آب ۴ لیوان
۳-بادمجان ۴ عدد معادل ۵۰۰ گرم
۴-بلغور گندم ۱ و نیم لیوان (برای ۴ تا ۵ نفر )
۵-استاک مرغ ۱و نیم لیوان
۶-روغن
۷-پیاز درشت ۱ عدد
۸-نمک به مقدار لازم (برای تفت بلغور)
۹-رب گوجه ۱ قاشق غذاخوری (یا ۲ قاشق غذاخوری)
۱۰-رب فلفل ۱ قاشق غذاخوری (دلبخواه)
۱۱-گوجه فرنگی ۲ عدد
۱۲-زردچوبه یک دوم قاشق چایخوری
۱۳-فلفل سیاه نوک قاشق چایخوری
۱۴-پول بیبر یک دوم قاشق چایخوری
۱۵-نمک ۱ قاشق مرباخوری پز
۱۶-آب جوش ۱ و نیم لیوان
۱۷-کره (دلبخواه)
۱۸- نیم لیوان آب دیگر (برای بادمجان)
نوش جان 🌹💖
همه توضیحات ...