کیک کرپ رنگین کمانی دلبر🫠 |Lovely rainbow crepe cake

56 بازدید
بیشتر
Chef Nina
Chef Nina
کیک کرپ رنگین کمانی مواد لازم:تخم مرغ …… ۵ عددماست ….. یک لیوانآب …… یک لیوانشیر ….. ۱/۲ پیمانهآرد … ...
کیک کرپ رنگین کمانی

مواد لازم:
تخم مرغ …… ۵ عدد
ماست ….. یک لیوان
آب …… یک لیوان
شیر ….. ۱/۲ پیمانه
آرد ….. ۲۵۰ گرم
نمک …… یک پنس
شکر …. ۶۵ گرم
وانیل ….. یک قاشق چای خوری
روغن مایع ….. ۹۰ گرم
خامه ….. ۶۰۰ گرم
رنگ خوراکی دلخواه ….. ۵ عدد

طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ را به همراه شکر مخلوط میکنیم.سپس ماست و وانیل را اضافه میکنیم و مجدد هم میزنیم.اکنون طی دو مرحله آب و آرد را به مواد اضافه میکنیم(آرد را از روی الک به مواد می افزاییم).شیر و نمک و روغن را هم به مواد اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
مواد را یک بار از صافی رد میکنیم تا کاملا یکدست شود.روی ظرف را میپوشانیم و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار میدهیم.سپس مواد را به ۵قسمت مساوی تقسیم میکنیم و هر قسمت را با یک رنگ خوراکی رنگی میکنیم(رنگ ژله ای یا مایع هیچ تفاوتی ندارد)
اکنون تابه را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا گرم شود،درون ظرفی دو قاشق روغن مایع میریزیم و با دستمال کاغذی داخل روغن میزنیم و کف تابه را چرب میکنیم(زیاد چرب نکنید)
سپس با پیمانه از مایع کرپ برداشته و داخل تابه میریزیم ،وقتی کاملا روی کرپ خشک شد مانند فیلم برمیگردانیم و پشت کرپ را نیز میپزیم.
اجازه میدهیم کرپ ها خنک شوند و در طی این مدت خامه ای را که از فریزر دراوردیم و اندکی آب شده است را فرم میدهیم(با همزن انقدر هم میزنیم تا سفت شود و از ظرف نریزد)
سپس لایه لایه کرپ ها را مانند فیلم میگذاریم و بینشان خامه میزنیم تا کیک کرپ ما آماده شود.
کیک را به مدت ۲ساعت در یخچال قرار دهید تا لایه ها کاملا منسجم شوند و سپس برش دهید(من به علت اینکه عجله داشتم همون لحظه برش دادم)
نوش جان♥️

ممنون که حمایت میکنید لطفا لایک و کامنت و سابسکرایب یادتون نره😍♥️🌻
__________________________________________

Rainbow crepe cake

ingredients:
Eggs …… 5 pcs
Yogurt ….. a glass
Water …… a glass
Milk ..... 1/2 cup
Flour ..... 250 grams
Salt …… a pence
Sugar …. 65 grams
Vanilla ….. a teaspoon
Liquid oil ..... 90 grams
Cream ….. 600 grams
Food coloring of your choice ….. 5 pcs

How to prepare:
First, we mix eggs with sugar. Then we add yogurt and vanilla and mix again. Now we add water and flour to the ingredients in two steps (we add the flour to the ingredients through a sieve). Milk and salt and Add the oil to the ingredients and mix well.
We pass the ingredients through a strainer once until it is completely uniform. We cover the container and put it in the refrigerator for half an hour. Then we divide the ingredients into 5 equal parts and color each part with a food coloring (jelly color or liquid makes no difference)
Now put the pan on a low heat until it is warm, pour two spoons of liquid oil in a container and use a paper towel to grease the bottom of the pan (don't grease too much).
Then we take a measure of the crepe liquid and pour it into the pan, when it is completely dry on the crepe, we turn it over like a film and cook the back of the crepe as well.
We let the crepes cool down and during this time we form the cream that we took out of the freezer and that has melted a little (we beat it with a mixer until it hardens and does not fall out of the container).
Then we put layers of crepes like a film and put cream between them until our crepe cake is ready.
Place the cake in the refrigerator for 2 hours until the layers are completely solidified and then cut (I cut right away because I was in a hurry)
Enjoy♥️

Thank you for your support, please don't forget to like, comment and subscribe🌻🤩😍


#کرپ #کیک_کرپ #کیک_کرپ_رنگین_کمانی #asmr #foodlover #cake #شیرینی #sweet #کیک_رنگین_کمانی #آشپزی #خوشمزه #viralvideo #viral #dessert #food
#crepe #crepe_cake

همه توضیحات ...