آموزش مربای به (کاملترین آموزش💯😍)/ مربا به/ مربا و مارمالاد به/ مربا/آشپزی/آشپزی رویا _Quince Jam

5,933 بازدید
بیشتر
Ashpazi roya آشپزی رویا
Ashpazi roya آشپزی رویا
طرز تهیه مربای به (بهی)/ مربا به/ مربا و مارمالاد به/ مربا/آشپزی/آشپزی رویا _Quince Jamمحتویات به ۱ کیلوشکر ۸۰۰ گرم ...
طرز تهیه مربای به (بهی)/ مربا به/ مربا و مارمالاد به/ مربا/آشپزی/آشپزی رویا _Quince Jam
محتویات
به ۱ کیلو
شکر ۸۰۰ گرم
آب ۴ لیوان فرانسوی( معادل ۸۰۰ میلی آب گرم)
جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری
جایگزین جوهر لیمو ۱ قاشق مرباخوری آبلیموی تازه

● می‌توانید برای عطر بیشتر از وانیل یا هل استفاده کنید ولی من ترجیح میدم عطر خود به داخل مربا به باشه!
● بعد از اتمام پخت مربای به اجازه دهید خنک شود،سپس داخل ظرف های مربا ترجیحا شیشه‌ای باشد بریزید و درب شیشه مربا را نذارید برای ۱ روز تا یک لایه بسیار نازک مربای به خشک شود سپس‌ درب مربا را قرار دهید و محکم ببندید، این روش باعث می‌شود هیچ وقت مربای به شما کپک نزند ،این روش برای همه مرباها و مارمالادها بسیار کاربردی است من سالها به این روش مربا را نگهداری میکنم، مطمئن هستم خوشحال خواهید شد از نتیجه کار 😍
=========
00:00 مقدمه
00:25 جدا کردن هسته به
01:17  رنده کردن به
01:39 افزودن شکر در مربای به رنده شده
02:19 استراحت دادن به مربای به
02:42 مرحله اول پخت مربای به
03:36 افزودن آب به مربای به
03:47  مرحله دوم و گذاشتن مربای به برای دم کشیدن
04:24 تست کردن مربای به
04:45 افزودن جوهر لیمو برای مربای به
05:14 مرحله نهایی پخت مربای به رنده شده
===========
#آشپزی
#مربای_به
#Quince_Jam
برای دیدن ویدئوهای بیشتر لطفا در کانال عضو شوید!
To see more videos, please subscribe to the channel!
@ashpaziroya
==========
●کانال بافتنیم بیش از ۱۰۰ آموزش رایگان
Knitting channel, more than 100 free tutorials

@amozesh_baftanii

همه توضیحات ...